DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Şan, Flüt ve Piyano Öğrenci Konseri: Bir Şevk ve Yetkinlik Buluşması

Şan, flüt ve piyano öğrencileri için heyecan ve yetkinlik dolu konser; müzikseverleri büyüleyen zarafet ve performansın buluşması.

29.04.2026
A+
A-

Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nin öğrencileri, Atatürk Kongre Merkezi Yörük Ali Efe Salonu’nda düzenlenen bir konserde sahne aldı. Şan, flüt ve piyano alanlarında çalışan genç yetenekler, sezon boyunca öğrendiklerini izleyiciyle paylaştı ve performanslarıyla büyük ilgi topladı.

Etkinliğe, Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yalçın Özdemir’in liderliğinde akademik ve idari kadro ile çok sayıda öğrenci katıldı. Sahnede bireysel çalışmalar yanında toplu eserler de sunularak, dinleyicilere zengin bir sanatsal deneyim yaşatıldı.

Etkinliğin organizasyonunda emeği geçenler arasında Prof. Dr. Ceren Saygı Gerçeker, Öğr. Gör. Olcay Özaytekin, Öğr. Gör. Zeynep Gergin ve Öğr. Gör. Aslı Güven ön planda olurken, piyano eşliklerinde Öğr. Gör. Elena Yusupova ile Ecenur Demircan görev aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.