DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Samsung’un merakla beklenen telefonu iptal edildi! Üçüncü parti bir üreticiye ait OLED ekranın kullanıldığı birincil telefon olması beklenen Samsung Galaxy …

17.06.2020
A+
A-

Güney Koreli teknoloji devi ekran konusunda oldukça başarılı olsa da, maliyetleri devirmek namına diğer bir üreticiye ait paneli kullanmayı deneyecekti. Ama, SamMobile kadar paylaşılan raporlara göre Galaxy M41 için geri adım atıldı.

Galaxy M41 için çalışmaların durdurulduğu ve Galaxy M51’e odaklanıldığı belirtiliyor. Benzer şekilde M51’in farklı bir üreticiye ait OLED panel ile karşımıza çıkması bekleniyordu, oysa yapılan testlerde gereksinimlerin karşılanamadığı ve bu nedenle şirketin kendi panellerini kullanmaya devam edeceği dile getirildi.

Yani, Güney Koreli teknoloji devinin diğer üreticilere ait panelleri yararlanma kararı, önümüzdeki yıla dek askıya alındı. Galaxy M51 özellikleri şu anda bilinmiyor, fakat Galaxy A51 özellikleri ve tasarımı ile benzerlikler taşıyacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.