DOLAR 32,5093
EURO 34,9403
ALTIN 2.433,27
BIST 9.781,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Samsung’un katlanabilir telefon testleri başladı!

02.11.2018
A+
A-

Samsung’un üzerinde çalıştığı yeni katlanabilir telefonu hakkında detaylar her geçen gün artıyor. Kasımda düzenlenecek olan Samsung Geliştiricileri Konferansı (SDC) etkinliğinde kapalı kapılar ardında sergilenmesi bekleniyor.

Gelen sızıntı ve raporlara göre Galaxy F olarak adlandırılacak katlanabilir telefonun  SM-F900U model numarası ve üretim öncesi birimlerin ABD’de F900USQU0ARJ5 yazılım numarasıyla test ettiği belirtiliyor.

Cihazın 512 GB depolama alanına sahip, 7.2 inç ve 4.5 inç boyutlarında 2 ekranı olan üst segment bir cihaz olması bekleniyor. Bu iki ekranın tam olarak nasıl bir tasarımla karşımıza çıkacağı net değil.

Bunlarla birlikte çift SIM desteği ve katlanabilir ekranı ile uyum sağlayabilecek Google ile ortaklaşa geliştirilen benzersiz bir Android kullanıcı arayüzü ile gelmesi sızıntılar arasında bulunuyor.

Son olarak cihazın 2000 dolar fiyat etiketiyle lanse edilmesi bekleniyor. Parçalarının seri üretiminin bu ay başladığı ve ilk aşamada üretimin ayda 100.000 cihazla sınırlı olacağı söyleniyor. Samsung piyasayı test etmek için üretimi sınırlı tutacak.

Peki sizce bu cihazlar diğer Galaxy serileri için bir alternatif olabilecek mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.