DOLAR 32,5916
EURO 34,8605
ALTIN 2.501,97
BIST 9.685,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

Samsung Galaxy Z Flip 3’ün Bekleyenlerini Üzecek Batarya Kapasitesi Ortaya Çıktı

06.04.2021
A+
A-

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un yeni nesil Galaxy Z Flip katlanabilir akıllı telefonunu önümüzdeki aylarda tanıtması bekleniyor. Serinin bir sonraki üyesinin Galaxy Z Flip 2 mi yoksa Galaxy Z Flip 3 olarak mı adlandırılacağına dair tartışmalar devam ederken, cihaza dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Safety Korea, 3C ve DEKRA olmak üzere üç farklı düzenleyici kurum tarafından yayınlanan raporlar, yeni nesil Galaxy Z Flip’in batarya özelliklerini ortaya çıkardı. Raporların tümü, yakında tanıtılacak olan katlanabilir akıllı telefonun önceki nesil Galaxy Z Flip ile benzer çift pil sistemine sahip olacağını söylüyor.

Galaxy Z Flip 3’te 3.300 mAh’lik batarya yer alacak:

Galaxy Z Flip

Kaynaklardan edinilen bilgilere göre Galaxy Z Flip 3, orijinal Galaxy Z Flip modelinde de olduğu gibi 2.300 mAh + 903 mAh kapasiteye sahip iki bataryaya sahip olacak. Bu noktada toplam 3.300 mAh’lik batarya günümüz şartları için yetersiz görünse de Samsung’un yeni modelde pil ömrünü iyileştirecek bazı optimizasyonlar yapacağı söyleniyor.

Adlandırma konusuna gelince kaynaklar, Samsung’un orijinal Galaxy Z Flip modelinin 5G yinelemesini serinin ikinci sürümü olarak sayacağını ve doğrudan ‘3’ model numarasına atlayacağını söylüyor. Böylelikle yeni Galaxy Z Flip, önümüzdeki aylarda tanıtılacak Galaxy Z Fold 3 ile aynı model numarasını taşıyacak.

Galaxy Z Flip 3’le ilgili iddia edilen diğer özellikler arasında yeni bir yonga seti, 120 Hz ekran ve daha büyük bir dış ekran yer alıyor. Cihazla ilgili yeni gelişmeler yaşanırsa sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Yaşanacak gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.