DOLAR 32,4639
EURO 34,7103
ALTIN 2.436,27
BIST 9.879,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Samsung Galaxy S9 satış rakamları açıklandı!

16.05.2018
A+
A-

Samsung Galaxy S9 serisi, bu yılın Mart ayında piyasaya sürülmüştü. O günden beri geçen 2 ayda, Samsung bu cihazın Güney Kore’de 1 milyon adet sattığını açıkladı. Karşılaştırma yapılması gerekirse, geçen yılki amiral gemisi cihazı Galaxy S8, bu sayıya yalnızca 37 günde ulaşmayı başarmıştı. Hatta 2011 yılında üretilen Galaxy S2 bile 40 günde 1 milyon adet satış rakamına ulaşmıştı. Bu telefon serisinin satış hızı, şirketin en düşük seviyelerinden biri olarak kabul ediliyor.

Yetkililer bu hızın düşüklüğünü orta üst segmentte yer alan bir diğer Galaxy serisi cep telefonu olan A8 modeline bağlıyor. Ancak bu satış rakamları ve düşük hıza rağmen Samsung cephesi Galaxy S9 modelinin S8 modeline göre daha fazla satış rakamına ulaşacağına inanıyor. Bununla birlikte, Samsung’un amiral gemisi cihazlarının satışlarını arttırmak için önümüzdeki dönemde Burgundy Red Galaxy S9 modelini piyasaya süreceği biliniyor.

Note 9 sonrası satışlar ne olur?

Ayrıca Samsung’un, Apple ile olan rekabetinden dolayı iPhone X‘e benzer çentikli bir ekran tasarladığı da bildiriliyor. Bakalım yaz sonunda yeni Galaxy Note 9‘u da piyasaya sürecek olan Samsung satış beklentilerinde haklı çıkacak mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.