DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Samsung Galaxy S20 FE 5G tasarımı ortaya çıktı

04.08.2020
A+
A-

5 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek çevrimiçi UNPACKED lansmanı ile tanıtılacak olan Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra heyecanla bekleniyor. Ancak bu etkinlikte amiral gemisi dışında uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bir telefonun da tanıtılması bekleniyor.

Ortaya çıkan son sızıntılara göre Güney Kore devi, uygun fiyatlı Galaxy S20 FE 5G modeli üzerinde çalışıyor. Henüz net bir bilgi bulunmasa da, şimdilik tasarım hakkında birkaç ipucuna sahibiz.

Daha önce pek çok telefonun tasarımını sızdıran Evan Blass, Patreon hesabından yaptığı paylaşımda Galaxy S20 FE 5G tasarımını ortaya çıkardı. Tasarımda ortaya çıkan detaylarda, daha köşeli ve oval bir yapıya sahip olan S20 FE 5G, S10 Lite’a benzerliği ile dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy S20 / Galaxy S20 FE / Galaxy Note 20

Akıllı telefon, Infinity-O tasarımı sayesinde yüksek ekran/kasa oranı sunuyor. Cihaz, edge ekran tasarımından feragat ederken, Galaxy S20 serisine kıyasla daha kalın çerçevelerle geliyor. Samsung Galaxy S20 FE 5G’nin Snapdragon 855 ya da Snapdragon 765G işlemcisi ile geleceği söyleniyor. Bununla birlikte akıllı telefonun 50 Megapiksel ana kamera ile Full HD+ AMOLED ekran ile gelmesi muhtemel gözüküyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.