DOLAR 32,5053
EURO 34,7581
ALTIN 2.412,08
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Samsung Galaxy S11 Plus kamera tasarımı karşınızda Merakla beklenen Samsung Galaxy S11 Plus kamera tasarımı, kullanıcıların beğenisine sunuldu. Doğru olduğu…

17.12.2019
A+
A-

S11 serisinin en büyüğü olan S11 Plus modeli, söylentilere göre gücünü, satışa sunulduğu pazarlara göre, Snapdragon 865 ya da Exynos 990 işlemcilerinden alacak. Son olarak, kullanıcıların merak ettiği kamera kurulumu nihayet kendisini gösterdi.

Samsung hakkında yaptığı paylaşımlar ile bilinen “Ice Universe“ isimli bir Twitter kullanıcısı, bu modelin arkasında beş kameranın bulunmayacağını doğruladı. Yeni serinin ağabeyi, 3 adet dikey kameraya ev sahipliği yapıyor.

Yeni söylentiler, görseldeki 3 kameranın bir adet LED flaşı ve bir adet 3 boyutlu ToF kamera ile destekleneceği yönünde. Bazı kaynaklar bu cihazın 4 veya 5 adet kameraya sahip olacağı iddiasını sürdürüyor.

Kamera sayısının netleşmemesi henüz pek bir şey ifade etmiyor. Zira kullanıcılar, Samsung ekibinden kamera konusunda bir devrim yapmasını bekliyor. Cihazda yer alan 108 Megapiksel kamera, bu isteği karşılamaya hazırlanıyor.

Ice Universe, cihazın sol tarafında ultra geniş açılı bir kamera ile bir ana kameranın bulunduğunu belirtiyor. Periskop yakınlaştırmasının da solda olacağını belirten kullanıcı, sağ tarafta ise LED ile ToF ikilisinin olacağını düşünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.