DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Samsung Galaxy S10 serisinde büyük değişiklik

24.09.2019
A+
A-

Gücünü Exynos işlemcilerden alan Galaxy S10 serisi telefonları, yepyeni kamera özellikleri ile donatıldı. Samsung Galaxy S10, G973FXXU3ASIG etiketine sahip olan güncellemeyi alırken, Galaxy S10 Plus modeli G975FXXU3ASIG etiketli güncelleme aracılığıyla tazelendi. Galaxy S10E modeli ise G970FXXU3ASIG kodlu güncelleme vasıtasıyla yenilendi.

Galaxy S10 Plus kamera özellikleri neler sunuyor?

Daha önce incelediğimiz ve uzun kullanım testini gerçekleştirdiğimiz Galaxy S10 Plus modelinde bu kez kamera özelliklerine yakından bakıyoruz. Galaxy S10 Plus kamera özellikleri ile neler sunuyor?

Almanya’da ve İsviçre’de yayılmaya başlayan yazılımın zaman içerisinde diğer ülkelere de gelmesi bekleniyor. Yazılımın getirdiği yenilikler hakkında iletilen bilgiler, fotoğraf ve video çekmekten hoşlananlara önemli detaylar sunuyor.

Peki, Samsung’un yayımladığı resmi değişiklik kayıtlarında kameralar ile alakalı nasıl yenilikler bulunuyor? Bu sorunun birden fazla cevabı mevcut. Zira Samsung’un paylaştığı bilgilere göre söz konusu olan cihazların kameralarına aşağıda yazılan değişiklikler uygulandı:

Samsung Galaxy S10 özellikleri!

Samsung Galaxy S10 tanıtıldı! İşte Samsung’un merakla beklenen yepyeni tasarıma sahip üst seviye akıllı telefonu: Samsung Galaxy S10 özellikleri ve fiyatı!

Live focus: Galaxy S10 serisi kameraları bundan böyle bir fotoğrafın odağı olan nesneyi ve o nesnenin arka planını ayrı ayrı yakalayabilecek. Bu sayede odaklanılan nesneden net bir görüntü elde edilecek ve nesnenin arka tarafı bulanıklaştırılacak.

Live focus video: Live focus modunda yer alan bütün özellikler, video çekimlerinde de geçerli olacak.

Gece modu: Adı listede yer alan akıllı telefonların ön kameraları, gece modu özelliğine kavuşacak.

Hyperlapse modu : Bu mod, hızlandırılmış sinematik görüntülerin elde edilmesini sağlayacak.

AR Doodle : Bir video çekimi sırasında ilgili videonun canlı bir şekilde değiştirilmesine olanak tanıyacak.

Samsung Galaxy S10e inceleme!

Samsung Galaxy S10e inceleme videosuyla karşınızdayız. Galaxy S10e özellikleri neler? Ufak boyutlarıyla dikkat çeken akıllı telefon kullanıcısına neler sunuyor? İyi seyirler…

Bunlarla sınırlı kalmayan Samsung, bu 3 telefonun Dex for PC desteği ile bir masaüstü bilgisayar gibi kullanılabileceğini de sözlerine ekledi. Sizin düşünceleriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.