DOLAR 32,2041
EURO 35,0865
ALTIN 2.472,04
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Samsung Galaxy S10 Lite inceleme

27.03.2020
A+
A-

Samsung Galaxy S10 Lite özellikleri ile dikkat çekmeyi başaran modeller arasında yer alıyor. Ancak tasarımsal olarak Galaxy S10 ailesinden daha çok Galaxy S20 ailesine benzediğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Samsung Galaxy S10 Lite inceleme videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Samsung Galaxy S10 Lite özellikleri

Samsung Galaxy S10 Lite modeli, 6.7 inç boyutunda ve Full HD+ çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile birlikte bizleri karşılıyor. Ayrıca ekranda delikli ön kamera modeli bulunuyor. Delikli ön kamera ekranın üst tarafında ortalanmış bir şekilde görülüyor.

Qualcomm’un en güçlü işlemci modellerinde biri olan Snapdragon 855‘ten güç alan telefona RAM ve depolama alanı tarafında 6 GB / 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza yer alıyor. Telefonun hafızası MicroSD kart ile birlikte 1 TB’a kadar da artırılabiliyor.

Kamera tarafına baktığımızda ise telefon bu konuda da oldukça başarılı gözüküyor. Arkada üçlü kamera kurulumu görürken ön tarafta ise tekli kamera kurulumu görülüyor. Arka taraftaki kamerala baktığımızda ise ana kamera 48 Megapiksel çözünürlük ve F/2.0 diyafram açıklığı sunuyor.

Bunun yanı sıra bu kameraya ultra geniş açılı kamera ve makro kamera eşlik ediyor. Ultra geniş açılı kamera 12 Megapiksel çözünürlüğünde ve F/2.2 diyafram açıklığında. Makro kameranın çözünürlüğü ve diyafram açıklığı ise 5 Megapiksel ve F/2.4 şeklinde.

Ön taraftaki kamera ise 32 Megapiksel çözünürlüğünde ve F/2.2 diyafram açıklığına sahip.

Ekran altı parmak izi okuyucusu ve yüz tanıma gibi güncel güvenlik özelliklerine sahip olan telefonun batarya tarafında ise 4.500 mAh kapasiteli bir pilin yer aldığını görüyoruz. Bu batarya Samsung’un hızlı şarj teknolojisi ile şarj oluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.