DOLAR 32,5347
EURO 34,8622
ALTIN 2.422,43
BIST 9.703,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Samsung Galaxy J2 Core basın görselleri sızdı

22.08.2018
A+
A-

Giriş seviyesi akıllı telefonları canlandırmak için geliştirilen Android Go platformunda çalışacak olan Galaxy J2 Core basın görselleri ortaya çıktı.

Daha önceleri ön yüzünü gördüğümüz modelin bu defa arka yüzünü görebiliyoruz. Orta üst kısıma dikey olarak konumlandırılmış bir kamera ve LED flaşa sahip olan modelde onların hemen yanında ise hoparlör ızgarası yer alıyor.

Alıştığımız Samsung logosu kameraların altında iken sağ tarafta ise ses kontrol ve güç butonlarına yer verilmiş.

Dört çekirdekli Exynos 7570 işlemciden güç alacak olan Galaxy J2 Core, 1 GB RAM ve 16 GB dahili depolamaya sahip olacak. 5 inç büyüklüğünde AMOLED ekranın kullanılacağı modelde 8 Megapiksellik bir arka ve 5 Megapiksellik ön kamera bulunuyor.

2600 mAh kapasiteli bir bataryadan güç alacak olan Galaxy J2 Core modelinin yakın zamanda tanıtılması bekleniyor. Fiyatı ise şu aşamada bilinmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.