DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Samsung Galaxy A02s’in Bazı Donanım Özellikleri Ortaya Çıktı

24.10.2020
A+
A-

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un Galaxy A02s adını verdiği yeni giriş segmenti bir model üstünde çalıştığına dair söylentiler bulunuyordu ki Bluetooth SIG sertifikasyon sitesinde çıkan bilgilerle bu söylentiler doğrulanmıştı.

Galaxy A02s, buna ek olarak bir de Geekbench veri tabanında ortaya çıktı. Tabii Geekbench’te ortaya çıkan bilgiler, cihazın ne tür donanım özelliklerine sahip olacağına dair de çeşitli bilgileri gözler önüne sermiş oldu. Peki, ortaya çıkan özellikler nelermiş gelin hep birlikte bakalım.

Samsung Galaxy A02s’in ortaya çıkan özellikleri

galaxy a02s geekbench

SM-A0225G model numarasına sahip Galaxy A02s, Geekbench 4.2’de tek çekirdekte 756, çoklu çekirdekte ise 3934 puan almayı başardı. Bunlara ek olarak cihazın işletim sistemi tarafında Android 10 ile birlikte geleceği de belli oldu.

Yukarıdaki görselden de görebileceğiniz üzere cihaz 3 GB RAM ile birlikte gelecek. Cihazın buna ek olarak farklı RAM seçeneklerine de sahip olması muhtemel olarak gözükse de şu an için tek RAM seçeneği bundan oluşuyor.

samsung galaxy a02s kaynak kod

Geekbench listelemesinde cihazın hangi işlemciye sahip olacağına dair herhangi bir bilgi yer almıyordu. Ancak Galaxy A02s’teki Adreno 506 GPU göz önünde bulundurularak cihazın sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 450 işlemciden gücünü alacağı tahmin ediliyor. GPU bilgisini de yukarıdaki kaynak kodundan görebiliyoruz.

Şu an için Samsung’un giriş segmenti telefonu Galaxy A02s ile ilgili bilinenler bundan ibaret. Ancak cihazın çıkış tarihi yaklaştıkça daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor. Yeni bilgiler ortaya çıktıkça bunları paylaşmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.