DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Samsung Endonezya Galaxy Tab S6 Lite’ı resmileştirdi! Galaxy Tab S6 Lite bir süredir farklı sızıntılarla karşımıza çıkıyordu. Bugün ise Samsung Endonezya …

14.04.2020
A+
A-

Samsung’un bir süredir uygun fiyatlı bir tablet modeli sunması bekleniyordu. Galaxy Tab S6 modelinin Lite serisi olarak gelecek yeni tablet hakkında farklı sızıntılar çıkmaya devam ederken, tanıtım tarihi henüz bilinmiyordu. Samsung Endonezya tarafından resmi tanıtım bugün gerçekleşti. Galaxy Tab S6 Lite özellikleri ve fiyatı belli oldu.

 

Galaxy Tab S6 Lite özellikleri

Yeni tabletin en çok odaklanan özelliklerinden biri bataryası oldu. 7040 mAh bir bataryadan güç alan cihazın 12 saate kadar internette gezinme süresi, 13 saate kadar video oynatma ve tek bir şarjla 149 saate kadar ses çalma süresine sahip olduğu iddia ediliyor.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite özellikleri ve fiyatı belli oldu!

2000 x 1200 çözünürlüğüne sahip 10.4 inç TFT bir ekran ile sunulan tablet, Exynos 9611 işlemci ve 4 GB RAM ile gelecek. 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki farklı varyant ile sunulacak tabletin, microSD aracılığıyla da 1 TB’a kadar genişletilebilir hafıza desteği sunacak.

8 Megapiksel arka kamera ve 5 Megapiksel Selfie kamerası barındıran cihazda, 3.5 mm jak girişi de bulunuyor. Android 10 temelli One UI 2.0 ile kutudan çıkacak tablet, Oxford Gri, Agora Mavisi ve Şifon Pembe olmak üzere üç renk seçeneğiyle geleceği onaylanırken, S Pen’in de kutu içerisinde olacağı netleşti. Samsung Endonezya tarafından resmileşen fiyat bilgilerine göre ise standart model 379 euro, LTE barındıracak model ise 439 euro fiyat etiketi ile karşımıza çıkacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.