DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Samsung A12 özellikleri sızdırıldı Mart ayında tanıtılan Samsung A11 modelinin yerine geçecek olan Samsung A12 özellikleri sızdırıldı…

27.08.2020
A+
A-

SM-A115F model numarasına sahip A11 modelinin yeni versiyonu olarak gelecek olan Samsung A12, SM-A125F model kodu ile piyasaya sürülecek. Gücünü 1.8 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli işlemciden alacağı belirtilen yeni model, A11 ile ortak özelliklere sahip olacak.

PLS TFT kapasitif ekran ve üçlü kamera dizilimi ile karşımıza çıkacak olan modelin arka kısımda parmak izi okuyucu ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. Sızdırılan bilgiler arasında 32 GB ve 64 GB depolama seçenekleri ile satılacağı yer alıyor.

Samsung A11 modeli 2 GB ve 3 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği ile karşımıza çıkmıştı. Yeni modelin de benzer şekilde iki farklı RAM seçeneği ile sunulması bekleniyor.

Her ne kadar depolama alanı yeterli olmasa da microSD kart desteği sunması kullanıcıların tercih sebepleri arasında yer alacaktır. Android 10 ile gelmesi beklenen modelin ekran boyutları henüz bilinmiyor.

Samsung A12’nin 15 W hızlı şarj desteği ile geleceği söylentiler arasında yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.