DOLAR 32,1802
EURO 34,9807
ALTIN 2.500,61
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
23°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C

Samsung 2019 kazancı ile ilgili ilk açıklamayı yaptı 2019 yılının son çeyrek sonuçları ilk olarak Samsung tarafından açıklandı. Samsung 2019 kazancı ile …

08.01.2020
A+
A-

Samsung Electronics, yaptığı duyuruyla üç aylık faaliyet kârının bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 34 oranında gerilediğini belirtti. Buna göre Samsung‘un kârının 7.1 trilyon won yani 6.02 milyar dolar seviyesinde olduğu tahmin ediliyor.

Analistlere baktığımızda Samsung‘tan beklentiler kârın 6.5 trilyon won seviyesinde olacağıydı. Şirketin kârı her ne kadar gerilese de analistlerin beklentisinin üzerine çıkmayı başardı.

Şirketin üçüncü çeyrek sonuçlarına tekrar bakarsak, kârın yüzde 56 oranında düştüğünü görüyoruz.

Samsung, diğer işlemci üreticileri gibi, stok ve arz konusunda bazı sıkıntılar yaşıyor. Bu da fiyat ve talebin uzun süredir düşük olduğu ortamda mücadele etmeyi zorlaştırıyor. Ancak yine de analistler piyasa koşullarının iyileşmesi ile birlikte bir düzelme ön görüyor. Burada beklentiler ABD ve Çin arasında yaşanacak bir ticaret anlaşması. Bunun ne zaman gerçekleşeceği ve piyasanın normal seviyeye çıkacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Samsung Galaxy S10 Lite ön inceleme

Samsung’un yeni telefonları CES 2020’de gösterildi. Bu videomuzda sizler için Samsung Galaxy S10 Lite modeline yakından bakıyoruz. İşte Galaxy S10 Lite özellikleri ve Galaxy S10 Lite ön inceleme!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.