DOLAR 32,2657
EURO 34,7659
ALTIN 2.413,04
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Sakla Beni’nin İncila’sı Cemre Baysel 25 oldu: İyi ki doğdun hep parla

Star TV’nin sevilen dizisi Sakla Beni’de İncila karakterine hayat veren Cemre Baysel, 25 yaşına bastı. Baysel’in doğum gününü rol arkadaşları sosyal medya paylaşımlarıyla kutladı.

05.02.2024
A+
A-

Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kalebek ve Cemre Baysel’in paylaştığı Sakla Beni dizisi perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.

Dizide İncila’yı canlandıran Cemre Baysel, 25 yaşına bastı. Ünlü oyuncunun dizideki rol arkadaşları doğum gününü sosyal medya üzerinden kutladı.

“İYİ Kİ VARSIN BEBEK SURATLI”

Sakla Beni’de Naz karakterine hayat veren Asude Kalebek, Baysel ile pozuna “İyi ki doğdun, iyi ki varsın bebek suratlı Cemre’m” notunu düştü.

“GÜZELİM BENİM”

Dizinin Füsun’u Sevinç Erbulak ise Cemre Baysel’e “Cemre bebeği doğmuş bugün. Mesleğinden yana yüzünün hep güldüğü yeni bir yaş diliyorum sana. Güzelim benim” diye seslendi.

“HEP PARLA”

Sakla Beni‘nin Fahrünnisa’sı Sera Tokdemir de Baysel’i öpücüklere boğduğu kareyi paylaştı ve “İyi ki doğmuşsun Cemre’m. Hep parla” ifadelerini kullandı.

Diziye sonradan Kadir rolüyle dahil olan Baran Bölükbaşı ise Cemre Baysel ile siyah beyaz fotoğrafına “Doğum günü” notunu düştü.

“NİCE YAŞLARA”

Sakla Beni’de İncila’nın büyük aşkı Mete‘ye hayat veren Uraz Kaygılaroğlu ise Baysel’e “Nice yaşlara” dedi.

CEMRE BAYSEL KİMDİR?

5 Şubat 1999’da İzmir’de dünyaya gelen Cemre Baysel, Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü’nde okumaya devam ediyor.

İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında “Yeşil Deniz” dizisiyle gerçekleşen Baysel, daha sonra “İsimsizler”, “Payitaht Abdülhamid”, “Elimi Bırakma”, “Ramo”, “Sol Yanım”, “Baht Oyunu”, “Bozkır” ve “Senden Daha Güzel” gibi yapımlarda rol aldı.

“Baht Oyunu” dizisiyle şöhreti yakalayan Baysel, 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde Yıldızı Parlayanlar ödülünü aldı.

BAYSEL’İN KEŞFEDİLME HİKAYESİ

Cemre Baysel, keşfedilme hikayesini yıllar önce verdiği bir röportajda “Ajans sahibi komşumuzdu, ‘Bu kız ne güzel, hadi gelsin, fotoğraflarını çekip kaydedelim’ dedi. Ben de iki iyi çekilmiş fotoğrafım olsun diye gittim. O fotoğrafları yapım şirketlerine dağıtmış. Bir baktım teklifler geliyor, başroller falan. ‘Okuyorum, istemiyorum’ dedim, sonunda birini kabul ettim” sözleriyle anlatmıştı.

SAKLA BENİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

1 Şubat Perşembe akşamı 14. bölümüyle ekranlara gelen Sakla Beni dizisine; Cemil’in geri dönüşü ve kolye krizinin çözülmesi damga vurdu. İşte Sakla Beni son bölümde yaşananlar…

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.