DOLAR 32,3804
EURO 34,6722
ALTIN 2.393,34
BIST 10.069,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Sakla Beni’de Mete ve Naz’ı şaşırtan evlilik kararı! “Yaktın kendini İncila”

Star TV’nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Sakla Beni, 14 Aralık’ta 7. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Diziye İncila’nın herkese rağmen Kadir ile evlenmek istediğini söylemesi damga vurdu. İşte Sakla Beni son bölümde yaşananlar…

15.12.2023
A+
A-

Başrollerini Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalebek‘in paylaştığı Sakla Beni‘nin 7. bölümünde İncila’nın Kadir ile sözlenmesi ve sonrasında yaşananlar dikkat çekti.

“GİDEMEZSİN İNCİLA”

Sakla Beni son bölümde; havaalanında İcila’yı bulan Mete, Ozan’a “Naz’ı hazırlayana kadar hiçbir yere gidemez. Sonra enkaz bana kalacak” dedi.

Onu ikna eden Mete, İncila‘yı kolundan tutup götürdü. Onunla gitmek istemeyen İncila’dan pasaportunu alan Mete, dedesinin çağırdığı yere gitti.

ZİYA’DAN METE’YE UYARI

Küçükken yaşadığı eve giden Ziya ise Mete’ye “Nerdesin sen? İşlerin ailenden önemli mi?” diye tokat attı. Küçükken babasının onları terk ettiğini anlatan ve bütün sorumluluklarla kendi baş ettiğini söyleyen Kont Ziya, “Sen hiçbir zorlukla karşılaşmadın, arkan sağlamdı” dedi.

“Deri zoru görmezse çöp olur, adam zoru görmezse hiç olur” diyen Kont Ziya, torunu Mete’yi “Beni yok sayanı ben de yok sayarım” diye tehdit etti.

İNCİLA, KADİR İLE SÖZLENDİ

O sırada eve dönen İncila da kendisini istemeye gelen Kadir ve annesiyle tanıştı. İncila’yı çok güzel bulan Kadir, bir sıkıntısı olduğunu düşünüp ona sorular sordu. Kadir ve annesinin nişan için acele etmesiyle şoke olan İncila, istemese de yüzüğü parmağına taktı.

NAZ’DAN İNCİLA’YA TEPKİ

Mete eve gelince onu Ziya ile yalnız bıraktığı için kızan Naz, çılgına dönerken eşinin havaalanında olduğunu öğrendi.

İncila’yı çağıran Naz, “Ben senin için dünyaya savaş açtım. Sen sinsi bir fare gibi gemiyi terk edecektin demek. Ben senin için her şeyim sanıyordum” diye bağırdı. Dayanamayan İncila ise “Beni evlendiriyorlar” dedi.

“BAŞKASIYLA EVLENEMEZSİN”

İncila’nın evleneceğini duyunca şoke olan Mete ise “Başkasıyla evlenemezsin, izin vermem” diye sert çıkarken; İncila da onu büyüten insanlara sırt çeviremeyeceğini belirtip “Evleneceğim” dedi.

ATIF’IN EVİNDE EVLİLİK KRİZİ

Ertesi sabah İncila’yı da alıp Atıf’ın evine giden Mete ve Naz, hem Filiz’e hem Müberra’ya evlilik konusunda sert çıktı. Ancak Filiz’in İncila’nın da bir hayatı olması gerektiğini söylemesiyle yumuşayan Naz, bu fikri ve Kadir ile tanışmayı kabul etti.

Olanları duyan Atıf ise Filiz’e evlerine sığınan bir kızı zorla evlendiremeyeceklerini ifade etti.

Naz’a sinirlenen Mete, Kadir ile tanışma olmayacağını ifade etti. Ardından Naz, İncila ile dışarıda bir mekanda oturmak isterken; Mete, Mümtaz ağabeyini kızlara göz kulak olması için yolladı.

NAZ İLE TANIŞAN KADİR ÇILGINA DÖNDÜ

Bu sırada İcila’yı adım adım takip eden Kadir, bir bahaneyle onların yanına gitti. Naz’ın İncila’dan ayrılmayacağını söylemesiyle çılgına dönen Kadir, onun evlenince çalışamayacağını belirtti.

Naz’ın söylediklerine sinirlenen Kadir, “Beni aşağılıyorsun, benim işim gücüm var” dedi.

METE, İNCİLA’YI EVLENDİRMEMEKTE KARARLI

Mümtaz’dan Kadir’in oraya gittiğini öğrenen Mete ise Kadir’in “Karın sabahtan beri car car konuşuyor. Al karını da git” sözlerine aldırmayınca Kadir ona saldırmaya çalıştı. Buna izin vermeyen Mete ve Mümtaz, İncila’yı da alıp mekanı terk etti.

Onların peşine takılan Kadir ise Mete’nin karşısına bir kez daha “Ben İncila’nın sözlüsüyüm” diye çıktı. Deliye dönen Mete, “Beni kimlerle muhattap ediyorsunuz” diyerek Naz ile İncila’yı alıp Atıf’ın evine gitti.

İNCİLA: BEN EVLENMEK İSTİYORUM

Kadir ise peşine arkadaşlarını takıp Atıf’ın evini bastı. İncila’nın sözlüsü olduğunu ifade eden Kadir, Mete’nin üzerine yürüyünce İncila “Yeter” diye bağırdı. Ardından da herkesten özür diledi ve “Atıf Bey eğer müsaadeniz olursa ben Kadir ile evlenmek istiyorum” dedi.

İncila’nın Kadir ile evlenme isteğine sosyal medyadan yorum yağdı.

“Naz bu evliliğe asla izin vermez”
“İncila yaktın kendini”
“İncila keşke biraz tepki versen keşke”
“Naptın sen İncila”
Resmen Filiz ile Müberra’nın ekmeğine yağ sürdün”
“Kadir ile ancak Naz başa çıkar”
“İncila başını yaktın”
“Mete bu evliliğe asla müsaade etmez”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.