DOLAR 32,1948
EURO 34,9938
ALTIN 2.497,07
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Brad Pitt’in yeni aşkı Angelina’yı endişelendirdi!

29.08.2020
A+
A-

Brad Pitt’in Fransa’nın Le Catellet Havaalanı’nda Alman model Nicole Poturalski ile görüntülenmesi bir anda gözleri ünlü oyuncuya çevirmiş, aşk iddiaları peş peşe gelmişti.

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre Jolie, eski eşi Pitt’in yeni ilişkisinin çocukları üzerinde yaratacağı etki konusunda oldukça endişeli. Jolie ve Pitt’e dair bilgiler aktaran yakın bir kaynak, “Angelina, Brad’in kiminle birlikte olduğuyla eğer çocukları etkilenecekse ilgileniyor. Bunun dışında onun aşk hayatını bilmeye dair bir ilgisi yok. Brad’e karşı romantik duygularını geride bıraktı, bu yüzden bu bir sorun değil” şeklinde konuştu.

45 yaşındaki Jolie’yi endişelendiren durumsa, zamanını arasını düzelttiği çocuklarına adayan Pitt’in bu durumda yeni bir aşka yelken açması.

Eski eşlere yakın bir kaynak şu sözlere yer verdi:

“Angelina’nın aşk hayatı arka planda, şu anda onun için öncelik değil. Tek umursadığı çocuklarının mutlu olmasını sağlamak. Her gün onların yanında olmaya, sevildiklerini, güvende olduklarını ve desteklendiklerini hissettirmek için elinden geleni yapıyor. Çocuklarının iyi olması onun bir numaralı önceliği ve hep öyle olacak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.