DOLAR 32,2743
EURO 34,6310
ALTIN 2.413,23
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Sakla Beni 8. bölümde neler olacak? İncila, Kadir’le evlenmek istiyor

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in yer aldığı Sakla Beni dizisi, 8. bölümüyle 21 Aralık Perşembe akşamı Star’da ekrana gelecek. İşte Sakla Beni’nin yeni bölümünden ayrıntılar…

19.12.2023
A+
A-

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in yer aldığı “Sakla Beni“nin senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun kaleme alıyor.

21 Aralık Perşembe akşamı 8. bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin yapımını OGM Pictures üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç bulunuyor.

21 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelecek Sakla Beni’nin yeni bölümünün konusu şöyle;

Gitgide büyüyen gerginliği sonlandırmak isteyen İncila’nın Kadir ile evlenmek istediğini söylemesi Mete ve Naz için sarsıcı bir gelişme olur.

İncila‘nın bu kararı özgürce almadığını düşünen Naz onu ikna etmeye çabalarken İncila ve Naz arasında ilk kez büyük bir yüzleşme yaşanır.

İncila’nın Kadir ile evlenecek olmasını kabul etmek istemeyen Mete, çıkar yol aramayı sürdürürken Kadir’in yaptığı baskının haberini alan Kont Ziya duruma kendi yöntemleriyle el koyar.

Dedesinin desteğini almak Mete’yi memnun etse de Kadir ile karşı karşıya gelen Kont Ziya’nın aldığı tavır hiç de Mete’nin umduğu gibi olmaz.

Mete ve Naz’ın hayatından mümkün olduğunca kırıp dökmeden çıkmak isteyen İncila, Kadir’in ona olan gözü kara bağlılığı karşısında nasıl davranacağını bilemez.

Mete dedesine rağmen Kadir’in işine taş koymak için hamle yaparken, Ziya’nın karşısına çıkan sürpriz bir isim tüm dengeleri alt üst edecek bir karar almasına neden olur.

Sakla Beni’nin kadrosunda; Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Umar ve Tamer Levent gibi birbirinden başarılı ve renkli isimler yer alıyor.

SAKLA BENİ 8. BÖLÜM FRAGMANI

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.