DOLAR 32,5811
EURO 34,8042
ALTIN 2.505,56
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Şahan Gökbakar’dan ‘Ormanı çöplüğe çevirdiler’ iddiasına yanıt!

02.11.2019
A+
A-

Şahan Gökbakar sosyal medyada yer alan film çekimi yaptıkları ormanı çöplüğe çevirdikleri iddiasına yanıt verdi.

KARACABEY LONGOZ ORMANLARINDA ÇEKİLDİ

Recep İvedik’in uçağının Afrika’nın ıssız bir bilgesine düşmesi sonrası başından geçen macerasını beyazperdeye taşıyacağı projesinin çekimleri, Karacabey’deki longoz ormanlarında gerçekleştirildi.

Şahan Gökbakar, filmin çekimi için 100 bin TL harcayarak, Karacabey longoz ormanlarına bungalov tipi evler yaptırmıştı.

“BÜTÜN ÇÖPLERİNİ ORMANDA ÖYLE YIĞIP BIRAKMIŞLARDI”

Karacabeyli doğa fotoğrafçısı Alper Tüydeş, Şahan Gökbakar ve kardeşi Togan Gökbakar’a film çekimi için destek verdiğini belirtip bölgedeki tüm ihtiyaçlarını gidermelerinde yardımcı olduğunu öne sürdü.

Film nedeniyle esnafın ve bölge halkının paralarının geç ödendiğini söyleyen Alper Tüydeş, Gökbakar kardeşlerin kendisine filmde oynama sözü verdiğini ancak bu sözü tutmadığını iddia edip ormanı çöplüğe çevirdiklerini şöyle yazdı:

“Ve set bitti. Setin olduğu son akşam, ormanda final partisi adı altında kutlama yaptı İvedik tayfası. ’Öküz öldü ortaklık bozuldu’ derler ya. Bütün çöplerini ormanda öyle yığıp bırakmışlardı. Belediye ekipleri topladı arkalarını. ‘Ne de olsa birileri alır’ diye düşündüler herhalde.”

Tüydeş’in bu iddiasına Şahan Gökbakar’dan yanıt geldi.

Şahan Gökbakar Instagram hesabından “Biz arkamızda sadece güzellikler bırakırız…. Milyonlarca liralık bir prodüksiyon yaptık ve Karacabey Belediyesi ve Orman Müdürlüğü’nden izinli ve onlarla koordinasyon halinde hareket ettik… Bölge halkına ve esnafına yuzbinlerce liralık iş ve ekonomi sağladık… Kurulan köyleri ve platoyu Karacabey Belediyesi’ne armagan ettik… 2018 yılı Ekim ayında oradan ayrıldık… Aradan geçen bu 1 yıl boyunca geride bıraktığımız tek şey mutlu yüzler ve Longoz’a olan ziyaretçi akını…  Not: Halkımızın Instagram paylaşımlarından derlemedir…” açıklamasında bulundu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.