DOLAR 32,2290
EURO 34,9732
ALTIN 2.477,03
BIST 10.899,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Sağlıklı ilişki için neler yapılmalı?

16.05.2021
A+
A-

Boyun bölgesinde de, zaman içinde tıpkı yüz bölgesindeki gibi çizgi, sarkıklık, kırışıklar oluşur. Boyun germe estetiğiyle oluşan çizgi, kırışık ve sarkmaların tedavisi sağlanarak daha genç bir görünüm oluşturulabilir.

Boyun germe ameliyatıyla alt yüzde gıdı oluşturan aşırı yağ ve cilt gevşemesi, çene altında aşırı yağ birikimi, gevşek boyun cildi, anormal konturlar oluşturan boyunda çizgileri tedavi edilebilir. Boyun bölgesi üst yüz görünümü ile uyuşmadığında boyun germe iyi bir çözüm olabilir.

Nasıl uygulanır?

Boyunda görülen sorunlara göre çeşitli teknikler uygulanabilir. Fazla yağın alınması için liposuction uygulanabilir.

Boyun germe estetiği uygulanabilir. Minimal kesilerle boyun germe prosedürü uygulanır. Genel anestezi altında uygulanan operasyon ortalama 1-2 saat sürer. Hasta genellikle aynı gün evine gidebilir, nadiren bir gece hastanede kalması gerekebilir. Hasta operasyonun türüne göre bir hafta içinde günlük hayatına devam edebilir.

Trinity lift tekniğiyle göz altları, orta yüz ve boyun germe estetiği uygulanabilir. En modern tekniklerden biri olan bu yöntemle yüz ve boyun bölgesindeki cilt, yağ ve kas deformasyonları üçlü bir şekilde tedavi edilerek daha etkili sonuçlar elde edilebilir. Anestezi altında uygulanan bu operasyon ortalama 3 saat içinde tamamlanır. Sonuçlar bir hafta içinde ortaya çıkmaya başlar. Sonuçları ise 5 ila 10 yıl boyunca devam eder.

Boyun germe ve gençleştirme hakkında size özel bilgi almak için estetik cerrahi uzmanına başvurabilirsiniz.

Boyun çizgileriniz yaşınızı ele vermesin

Op. Dr. Ufuk Askeroğlu

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.