DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Saçların uzamasını hızlandırmak mümkün mü?

28.07.2020
A+
A-

Geçmişte olduğu gibi bugün de adından sıkça bahsettiren Biotin yani B7 vitamini, vücuttaki birçok dokunun oluşumunda görev alır. Bu önemli görevinden dolayı adını Antik Yunan’da yaşam ve besleyici gıda anlamına gelen “Biotos” kelimesinden alsa da, son dönemde artık “Güzellik Vitamini” olarak anılır.

Başta saçlar, cilt ve tırnaklar olmak üzere vücuttaki pek çok doku daha sağlıklı görünmek için Biotin’e ihtiyaç duyar. Özellikle de saçlar…

Biotin yıpranan saçların kendini onarmasına ve yenilenmesine yardımcı olur. Onarılan ve yenilenen saçlar ise hem daha hızlı uzar hem de sağlıklı bir görünüme kavuşur. Saç dökülmesini gözle görülür şekilde azaltır.

Siz de saçlarınızın sağlıklı görünümünü yitirdiğini ve yavaş uzadığını düşünüyorsanız saç bakımınızı her adımında Biotin ile destekleyin. Kolay ve düzenli bir uygulama olması için Biotin içeren şampuan ve saç kremlerini tercih edebilirsiniz. Küçük bir hatırlatma yapalım… Şampuan ve saç kremi seçerken saçınızın ne istediğini bilin ve doğal güzelliğini korumak için daima sülfatsız ürünler tercih etmeyi unutmayın.

Saçınıza uygun Biotinli şampuanı bulmak için tıklayın.

 

Bu bir ilandır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.