DOLAR 32,3609
EURO 34,5533
ALTIN 2.382,93
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Saçlarda Beyazlaşmayı Önleyen Doğal Karışım

16.06.2020
A+
A-

Saçlarda beyazlaşmayı önleyen doğal karışım nasıl uygulanmalıdır? Bu karışımlar sahiden rengi tekrar kazandırır mı? Başvuru esnasında nelere dikkat edilmelidir. Saçın süratli beyazlamasına ne neden olur? Bütün bu hususlar hakkında size zorunlu olan tüm detayları sunduk. Haberimize göz atarak bu konuda gerekli olan bilgileri derhal alabilirsiniz.
Bıttım Kürü Nasıl Yapılır?

BITTIM KÜRÜ NASIL YAPILIR?

Saçlarda beyazlaşmayı önleyen doğal karışım doğruca ayrıca beyazlaşmayı daha geç bir ülkü getirebilirsiniz ayrıca de hali hazırda beyazlaşmış olan saç tellerinin doğal rengine kökten itibaren olmak üzere baştan erişmesini mümkün kılabilirsiniz. Bıttım kürü hakkında bilinmesi gerekenler;

Bıttım kürü hazırlanırken yabani Antep fıstığı olarak da tanıdık bu meyvenin dosdoğru ezilmesi gerekmektedir.

Herhangi bir işlemden geçmemiş çiğ halinin esilmesi epeyce önemlidir.

İşlemden geçirildiği süre firmalar içerisine öbür kimyasallar katabiliyor.

Toz haline getirilmesinin derhal ardından zeytinyağı ile açma adımının uygulanması gerekir.

Saç diplerinize uygulamayı ahenkli olarak yapmalısınız. sonuç alana dek her hafta uygulamanız yerinde olacaktır.

Bu konuda dilerseniz alerji testi uygulayabilirsiniz. Alerji testi ile bıttım ürününün tozunu dilerseniz el bileklerinizin derhal iç kısmına uygulamalısınız. Herhangi bir kızarma veya kabarma meydana gelirse bu kürü uygulamamalısınız. Anında her doğal üründe bu hususlara uyarı etmeniz gerekiyor.

SAÇINIZI BITTIM SABUNU İLE YIKAYIN!

Saç bakım adımında bu kürü kullanırken bununla beraber saçlarınızı kimyasal şampuanlar ile yok bıttım sabunu ile yıkamanız öneriliyor. Bu şekilde keza rengin her tarafta kazanılma imkanını pekiştirebilirsiniz hem de kısa bir vakit içerisinde saçlarınızın renklenmesini olası kılacaksınız. Saçınızın bıttım sabunu ile yıkanmasının hemencecik sonrasında biri kuruluk hissedebilirsiniz. Bu oldukça doğaldır. Birkaç hafta içerisinde saçınızın sabun ile yıkanmaya alışmasının hemen sonrasında yumuşaklık kazanmaya başlayacaktır. Bu aşamada doğal yağlardan takviye alarak süreci devam ettirme imkanını elde edebilirsiniz.

SAÇ RENGİNİ YENİDEN İÇİN KESİNLİKLE DÜZENLİ BAŞVURU FORMU KOŞUL!

Saçlarda beyazlaşmayı önleyen doğal karışım içeriklerini yalnızca 1 defa uygulayarak saç rengini bitmiş kazanmanın olası olmadığı da dile getirilmelidir. Saçınızın rengine tekrar kavuşması ve kimyasal olmadan saçın inanılmaz bir ayla gelmesi için size sunmuş olduğumuz kürü düzenli olarak uygulamanız gerekir. Sonuç aldıktan sonradan haftada bir yok iki haftada bir uygulayabilirsiniz. Etkinin zayıflamaya başladığını ayrım ettiğiniz noktalarda da doğrudan doğruya kürü artırma imkanına sahipsiniz. Doğal bir içerik olduğu için saçınıza herhangi bir hasar da vermeyecektir.

SAÇLAR NIÇIN ERKEN BEYAZLAR?

Kalıtımsal faktörlerin açık havada saçın çok fazla kimyasala bağlantı etmesi de saç beyazlama aşamasını hızlandıran hususlar arasında yer almaktadır. Bu noktada gerginlik faktörünü de ayrıca açıkça belirtmek gerekiyor. Stres faktörü de sizin dosdoğru saçlarınızın yapısını rengini elinden alacaktır. Uzmanların yaptığı araştırmalara göre ani üzüntüler ve şoklar da saçları olumsuz etkileyebilir.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.