DOLAR 32,4268
EURO 34,5800
ALTIN 2.384,31
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Saçlara Ceviz Kabuğu Suyu

16.06.2020
A+
A-

Saçlara ceviz kabuğu suyu bir uçtan bir uca kısa bir süre içerisinde saçların bitmiş çıkması sağlanabilir mi? Cevizin mucizevi yönlerini sizin için inceleme ettik. Siz de haberimizin devamına göz atarak verimliliği ve bakım aşamasını en kaliteli halde kullanabilirsiniz. Saçlarınız arttık hiç olmadığı kadar canlı bir hale gelecek!

CEVİZ KABUĞU SUYU NASIL ELDE EDİLİR?

Saçlara ceviz kabuğu suyu elde edebilmek için şahısların dikkate alması gereken hususların başında sıcak suyun içinde bekletilmesi geliyor. Kaynamış suyun içerisine altını kapattıktan sonradan ceviz kabuklarını bırakmalı ve buyun içerisinde 1 gün dek dinlendirmelisiniz. Arkasında. Ceviz kabuklarını suyun içinden süzmelisiniz.

Suyu saç diplerinize sorunsuz biçimde uygulamalısınız. Suyun uygulama sırasında soğuk olması gerekiyor. böylece suyu her tarafta kaynatmanıza lüzum değil. Kökten uca dilediğiniz gibi uygulayabilirsiniz. Herhangi bir sakıncası olmayacaktır. Hem yüzünüze gelmesinden de çekinmemelisiniz. Ceviz kabuğu suyunun çoğunluk ile sivilceler üstünde söndürme etkisi olduğunun da belirtilmesi gerekiyor.

SAÇ KÖKLERİ YENİDEN CANLANACAK!

Saçlara ceviz kabuğu suyu tamamen saç kökleriniz artık baştan canlanacak. Hatta kullanan kişilerin yorumlarına bakıldığı zaman yeni bebek saçların da çıkmaya başladığı gibi yorumlar yapılmaktadır. Siz de saç köklerinin yeniden can bulması için en dürüst noktadasınız. Kullandığınız ceviz kabuklarının suyunun kullanılmasının anında öncesinde güzel bir biçimde yıkanması da oldukça önemlidir.

Saç köklerinde sıklıkla akma problemi yaşamış kişilerin herhangi bir kimyasal olmadan direkt olarak sağlığına kavuşması için fantastik bir fırsat sunuluyor. Kullanılan cevizin kuru olması tercih ediliyor. Bu alanda bir öteki püf noktası da cevizin iki yarısının arasında bulunan zar kısmının da saç üzerinde büyük bir olumlu etkiye sahip olduğu görülüyor. böylece bu kısımları ayıklayarak çöp diye ayırmamalısınız. Bunun tam tersine asgari tohumun kendisi dek büyük öneme sahiptir.

SAÇ DERİSİNDE EGZAMALARA ÇÖZÜM

Stresli olan dönemlerde ya da su değişikliklerinde saç derisinde egzamalar ve döküntüler meydana gelebilmektedir. Saç derisinde egzamaya en net şekilde çözüm bulmak ve herhangi bir şekilde kimyasal kullanmak istemiyorsanız ceviz kabuğu suyu sizin için en içten tercihlerden bir tanesi olacaktır. Saç derinize ahenkli olarak uygulamanız gerekir. Saç uçlarına uygulamanıza gerek yoktur. Köklere kompres şeklinde kullanmak ve bu su ile 1 saat beklemek ve sonrasında banyo yapmak epeyce kısa bir zaman içerisinde egzama sorunundan kurtulmanızı mümkün kılar.

SAÇ BAKIMINDA HANGİ FAKTÖRLERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

Saç bakım aşamasında bu nesil doğal kürlerin kullanılmasının yanı sıra bakım aşamasında da dikkatli olmalısınız;

Saç bakımında alkol, paraben veya sülfat taşıyan ürünlerden uzaktan durmalısınız.
Su tüketimine dikkat etmelisiniz.
Saç dökülmeniz devam ediyorsa kan değerlerinize emin baktırmalısınız. Şart demir eksikliğinden kaynaklanabilir.

Bu hususlara uyarı ederek kaybettiğiniz saç kalitesini her tarafta yakalama imkanını elde edin!

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.