DOLAR 32,3773
EURO 34,7907
ALTIN 2.412,02
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Sacit Aslan Özdemir Erdoğan’ın Zeki Müren açıklaması için neler dedi?

07.07.2020
A+
A-

Özdemir Erdoğan, Enver Aysever’in programında Zeki Müren’e ilişkin şunları söylemişti: “Zeki Müren 1952 senesinde çıktığı vakit, smokiniyle 1. sınıf şarkı söyleyen biriydi. Sesi de pırlanta gibi çok güzel bir sesti. Ama özel hayatı sebebiyle 60’ların sonunda kötü şarkı söylemeye başladı ve kötü örnek olmaya başladı. Ya bu adama Paşa dediler!… Bir Allah’ın kulu Paşası çıkıp da, ‘Ya buna Madam deyin, başka bir şey söyleyin ama Paşa demeyin orduyu ilgilendiriyor bu’ demedi. Böyle bir şey olur mu?

ÖZDEMİR ERDOĞAN’DAN TEPKİ ÇEKEN SÖZLER (VİDEO)

Özel hayatı bozulmuştur, mini eteğiyle körüklenmiştir. Rol model olmuştur. Sonra bir sürü kötü örnekleri çıktı. Elton John hiçbir zaman böyle pespayelik yapmadı.”

Bu sabah UçanKuş TV’de ekrana gelen “Hayatın İçinden” programına bağlanan Sacit Aslan; Özdemir Erdoğan’ın Zeki Müren ile ilgili tepki çeken söylemlerine ilişkin konuştu.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!.. (VİDEO)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.