Uğurcan Çakır: 3 Puan Kaybı Bize Moral Bozacak Kadar Değil
Uğurcan Çakır maçtaki 3 puan kaybını analiz ediyor; moral bozacak kadar etkilenmiyor, önemli dersler ve gelecek için mesajlar öne çıkıyor.
Milli takımımızın kalecisi Uğurcan Çakır, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu ikinci maçında İspanya’ya karşı alınan 6-0’lık yenilginin ardından konuştu. “Sadece 3 puan kaybettik” diyen tecrübeli file bekçisi, oyuna dair izlenimlerini paylaştı.
“Erken gelen goller moralimizi bozdu. Oyunda zaman zaman kopukluklar yaşadık; moral olarak düşüş yaşadık. Ancak sadece 3 puan kaybettik. Bu takım toparlanmasını bilir çünkü çok güzel insanlardan oluşan bir ekip. Buradan toparlanıp ekimdeki maçlara hazırlanacağız,” dedi.
Futbolculara destek olan taraftarlara seslenen Çakır, “Avusturya’ya 6-1 kaybetmiştik, sonra Avrupa Şampiyonası’nda onları yenmiştik. Gerçekten üzücü bir mağlubiyet ama bu takım buradan toparlanır. Önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanacağız.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Haberler.com