DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Saç Dökülmesini Durduran Yöntemler

05.05.2020
A+
A-

Saç dökülmesi hemen herkesin yaşayabileceği nahoş bir problemdir. Fakat saç dökülmesinin önüne geçebileceğiniz doğal yöntemler bulunmakta. Sizin için saç dökülmesini önleyen doğal yöntemleri bir araya getirdik. İşte detaylar…

HİNTYAĞI

Hintyağı saçları ve kirpikleri uzatmak için oldukça etkin bir doğal yağdır. Hint yağı saç dökülmesini önlemekle kalmaz aynı zamanda saçların artış oranını da iki katına çıkarır.

SİYAH KİMYON TOHUMU YAĞI

Siyah kimyon tohumu yağının o kadar fazla faydası bulunmaktadır, fakat saçların büyümesi için bilhassa aranılan bir üründür. Saçların dökülmesine sebep olan bir takım mantar enfeksiyonlarının çare edilmesine yardımcı olan siyah kimyon tohumu yağı, saç dökülmesini de önler. Kafanın veya vücudun geniş bir bölümünde kullanmadan önce hassasiyetiniz olup olmadığından deneme etmeyi unutmayın.

BİBERİYE YAĞI

Saçların canlanmasına asistan olan biberiye genellikle saç büyütme tedavilerine ve şampuanlara katılır. Eksik miktarda eklemek hoş bir koku verir.

LAVANTA ESANSİYEL YAĞI

Cilt ve saç sağlığı için kullanılan lavanta esansiyel yağı, hazırlayacağınız bu karışımda siyah kimyon tohumu ve biberiyenin kokusunu yumuşatır.

MALZEMELER

1/4 bardak Hint yağı 1 tatlı kaşığı siyah kimyon tohumu yağı 1/2 akarsu kaşığı biberiye yağı 15 damla lavanta esansiyel yağı

NASIL YAPILIR?

Bütün malzemeleri sırça bir şişe içerisinde birleştirin. Damlalıklı bir şişe göstermek uygun olabilir. Saçlarınızı nemlendirin ve kafa derisine 10-30 damla damlatarak masaj yapın. Bir saat baştan başa veya bütün gece bu karşımı saçınızda bekletin ve yıkayın. Gece kullanmanızda yağ lekelerini önlemek için yastık üzerindeki havlu kullanmanızı öneririz. Saçların büyümesini artırmak için haftada bir kere kullanın.

İLİşKİLİ HABERLER Temizlenmezse Saç Dökülmesine Neden Oluyor

Temizlenmezse Saç Dökülmesine Neden Oluyor

Çocuklarda Saç Dökülmesi Neden Olur ve Tedavi Yöntemleri Nelerdir?

Çocuklarda Saç Dökülmesi Niçin Olur ve Tedavi Yöntemleri Nelerdir?

Saç Dökülmesi Nedenleri Nelerdir?

Saç Dökülmesi Nedenleri Nelerdir?

Saç Dökülmesini Durduran Besinler

Saç Dökülmesini Durduran Besinler

İLİşKİLİ GALERİLER Saç Dökülmesinin Nedenlerini Biliyor musunuz? Aşk Acısının Etkisi...

Saç Dökülmesinin Nedenlerini Biliyor musunuz? Aşk Acısının Etkisi…

Saç Dökülmesinin En Büyük Nedeni!

Saç Dökülmesinin En Büyük Nedeni!

Saç Dökülmesini Doğal Yollarla 3 Adımda Durdurun

Saç Dökülmesini Doğal Yollarla 3 Adımda Durdurun

Saç Dökülmesi Sorunu Yaşayanlar Bol Bol Tüketmeli!

Saç Dökülmesi Sorunu Yaşayanlar Bol Bol Tüketmeli!

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.