DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

RWA Tokenleştirme Projeleri ve Potansiyel Yatırım Fırsatları

RWA tokenleştirme projeleri, blockchain teknolojisinin finans sektöründeki etkisini artırırken yatırımcılara çeşitli fırsatlar sunmaktadır. Bu projeler yatırımcılara potansiyel kazanç sağlayabilir.

04.04.2024
A+
A-

Realio (RIO) – Potansiyel Yatırım Fırsatı

Larry Fink’in desteklediği RWA sektöründe Realio (RIO) tokenı, son dönemde %190’a varan bir değer artışı yaşadı. Realio, New York merkezli olup Cosmos SDK ile inşa edilmiş, EVM ve EVM olmayan Blockchain’lerle uyumlu bir yapıya sahiptir. Ayrıca, tamamen SEC uyumlu bir Layer 1 Blockchain olarak gerçek dünya varlıklarının tokenleştirilmesinde öncü konumdadır.

Ondo Finance (ONDO) – Yükselen Değer

RWA’lar arasında ABD Hazine tahvillerini tokenleştirerek önemli bir sermaye girişi sağlayan Ondo Finance (ONDO), Goldman Sachs’ın Dijital Varlıklar uzmanları tarafından yönetilmektedir. Ondo, kurumsal yatırımcılara hitap eden ve büyük oyuncularla iş birliği yapan bir yapıya sahiptir. Ayrıca, geleneksel finans piyasaları ile Blockchain teknolojisinin entegrasyonunu sağlayarak benzersiz bir avantaja sahiptir.

Centrifuge (CFG) – Tokenleştirme Öncüsü

RWA alanında öncü konumda olan Centrifuge, varlıkların tokenleştirilmesine olanak tanımakta ve aracısız bir şekilde ödünç verme ve alma imkanı sunmaktadır. Centrifuge’un amiral gemisi olan Tinlake Dapp, Ethereum Blockchain üzerinde RWA’ları NFT’lere tokenize edebilme olanağı sağlamaktadır. Ayrıca, Polkadot ve Kusama gibi platformlarda da faaliyet gösteren Centrifuge, uyumlu yasal altyapısıyla dikkat çekmektedir.

Makalede paylaşılan görüşler ve tahminler uzman görüşleridir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. Yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız önemlidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.