DOLAR 32,2630
EURO 34,8074
ALTIN 2.413,18
BIST 10.288,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Rüyada Regl Almak

13.06.2020
A+
A-

Akılda kalan rüyaları aratanlar çeşitli tabirler ile aleyhinde karşıya kalacaktır. Mesela rüyada regl edinmek üzerine böylece fazla yoruma imza atılmıştır. Kadınlar gördükleri bu rüyayı aratabilir ve sonuçlarına göz atabilir. Sonuçları merak edenlere tümü topladık.

RÜYADA ADET OLDUĞUNU GÖRMEK NE SESLENMEK?

Adet görmek negatif şekilde yorumlanır. Örneğin rüyada regl olan kişinin üzücü bir haber alacağına muhabere eder. Alacağı habere ya da yaşayacağı bir olaya karşılık derinden üzüntü yaşayacağına alamettir. Beraberinde:

Rahatsızlık anlamına gelen rüyalar aralarında.
Kadınlar bir sorunun habercisi olabilir.

Rüyayı gören kişinin bayan veya erkek olması dahi yorumu değiştirir. Mesela kadınlarda sağlıkla alakalı fena bir duruma delalet edebilir. Erkeklerin ise rahatsızlık duyacakları bir haber alacağına alamettir. bu nedenle rüyayı detayları ile beraber ölçmek en açıkçası olacaktır.

RÜYADA ADET KANI BAKMAK NE ANLAYIŞ GELİR?

Rüyada adet olmak ya da kan görmek hayra yorulmaz. Tekrar belirttiğimiz üzere rüya sahibinin sıkıntılı günlerine işaret eder. Öbür olarak açığa çıkmaması gereken bir sırrın, duyulacağına yorumlanır. Ve bu sırrın ortaya çıkması kişinin zor bir duruma düşmesine neden olabilir.
Sırık olarak regl kanı görmek alışkanlıklara da muhabere eder. Rüya sahibinin alışkanlıklarına çeki uyum vermesi anlamına gelebilir. Özellikle de vazgeçemediği alışkanlıklara kötüye işaret eder. Rüyada regl elde etmek ya da adet kanı görmek temelde:

Rahatsızlık ve tedirgin günler anlamına kazanç.
Üzücü bir haber almaya yorumlanır.

RÜYADA HAMİLEYKEN REGL ALMAK NE ARAMAK?

Gebe iken adet edinmek bütün tersi hayırlara vesiledir. Yani olumlu yönde ele alınabilir. Mesela aile saadetine göze çarpan eder. Destek görmeye ve mutluluğa yorumlanır. Eşiniz ile mutlu ve huzurlu günler göreceğinize alamettir.

Kişinin tedirgin günlerden artık kurtulacağına da yorumlanır. Bilhassa de maddesel darlık içerisinde olan şahısların takviye alacağına işaret eder. Alınan bu destek ile kendinizi daha iyi hissedeceğinize yorumlanır. Beraberinde:

Aile yaşantısının daha huzurlu olacağına alamettir.
Yardım görebilen kişinin sıkıntılardan uzaklaşacağına kötüye işaret eder.

Gebe iken adet elde etmek olumlu şekilde yorumlanır. Saadet, yardım ve huzur başta elde etmek üzere kişinin sıkıntılardan uzaklaşması anlamına kazanç.

RÜYADA ADETTEN KESİLMEK NASIL YORUMLANIR?

Yeniden olumlu ile olumsuz yönleri ile ele alınan rüyalardan bir tanesidir. Kadının adetten kesilmesi bereketsizliğe muhabere eder. Özellikle de bulunduğu sene içerisinde çok fazla maddesel gelire sahip olamayacağına yorumlanır. Arkasında:

Engebeli birkaç güne delalet eder.
Beklenti içerisinde olduğu haberleri alamayacağına yorumlanır.

Olumlu olarak ise yeni başlangıçlara alamettir. Mesela yeni bir ilişki ya da izdivaç laf konusu olabilir. Haricinde yeni bir kariyer planına yorumlanabilir. Yeni başlangıçlar olarak olumlu şekilde de ele alınır.

Rüyada regl elde etmek ne aramak merak edenlerin öncelikle bu hususları dikkate alması sağlanır. Adet olmak, kesilmek ya da kan görmek gibi alternatifler mevcut. Kısacası rüyanızı bütün detayları ile yorumlamanız daha içten olacaktır.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.