DOLAR 32,1841
EURO 34,9571
ALTIN 2.507,68
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Rock efsanesi Mick Jagger’dan mutlu aile pozları

Rolling Stones’un efsanevi solisti Mick Jagger, sekiz çocuğunun en küçüğü olan Deveraux’un 7’nci yaşını mutlu aile pozlarıyla kutladı.

10.12.2023
A+
A-

Rock müziğin 80 yaşındaki efsane ismi Mick Jagger ile 36 yaşındaki kız arkadaşı Melanie Hamrick’in oğulları büyüdü. Ünlü çift oğulları Deveraux’un 7’nci yaş gününü sosyal medyadan paylaştıkları mutlu aile fotoğraflarıyla kutladı. 

Fotoğraflardan ilkinde Hamrick ve küçük Deveraux kumsalda rüzgarlı bir günün tadını çıkarırken görülüyor.

Hamrick, Rolling Stones’un solisti Jagger ve oğullarıyla bir arada oldukları fotoğrafları da sosyal medya hesabında paylaştı ve fotoğraflar takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Üçlünün safaride çekilmiş doğal bir fotoğrafı da paylaşımlar arasında yer aldı. 

Hamrick, paylaşımlarına, “8 Aralık! Doğum günün kutlu olsun tatlı, enerjik, şapşal, akıllı, vahşi ve güzel Devi! 7 yaşında olduğuna inanamıyorum!!! Seni her şeyden çok seviyoruz! Sen gerçekten benim güneş ışığımsın” notunu düştü. 

Jagger, kız arkadaşı L’Wren Scott’un 2014’te intihar etmesinin ardından balerin Melanie Hamrick’le beraberlik yaşamaya başladı.

Jagger’ın, Deveraux’nun yanı sıra oyuncu Marsha Hunt’la paylaştığı 52 yaşında Karis adında bir kızı ve eski karısı Bianca Jagger’dan olan 52 yaşında Jade adında bir başka kızı daha bulunuyor. 

Jagger’ın ayrıca 1990’dan 1997’ye kadar evli olduğu eski karısı Jerry Hall’dan dört çocuğu var: Kızları Elizabeth (39) ve Georgia May (31) ile oğulları James (38) ve Gabriel (25).

Model Luciana Morad Gimenez ile birlikteliğinden de 24 yaşında Lucas adında bir oğlu bulunuyor.

Ekim ayında The Guardian’a en küçük oğluna ebeveynlik yapma ve babalık deneyiminin yıllar içinde nasıl değiştiği hakkında konuşan Jagger,  “Biraz pratikten çıkıyorsunuz, bu bisiklete binmeye benzemiyor. Dürüst olmak gerekirse, ne kadar çok çocuğunuz varsa, onlar hakkında o kadar fazla serbestlik kazanırsınız. Bu çocuğa bağlı. Onların kendi kişilikleri var ve onları bir dereceye kadar şekillendirebilirsiniz, ancak onların hoşlanıp hoşlanmadıklarını görebilir ve onları ilgi duydukları şeyleri yapmaya teşvik edebilirsiniz. Her yaşta çocuk sahibi olmak eğlencelidir. Ama eğer çalışıyorsanız ve sürekli uzaktaysanız, bundan o kadar da keyif alamazsınız” demişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.