DOLAR 32,5706
EURO 34,8788
ALTIN 2.427,65
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Resident Evil Resistance, yeni fragman yayınlandı

28.03.2020
A+
A-

Çok oyunculu olarak oynanabilecek Resident Evil  Resistance‘ın piyasaya sürülmesine çok az bir süre kaldı. Raccoon City serüveninin bir diğer halkası olacak oyunda oyuncular Direniş (Resistance)’ın bir parçası olacak.

Çeşitli yaratıklar ve sahnenin arkasında yer alan ve aslında bir başka oyuncu olan gizli bir kukla yöneticisinin hazırladığı tuzaklarla mücadele etmeye çalışacaklar. Oyun, Raccoon City’de T virüsü salgınında geçiyor. Bu salgında hayatta kalanların çoğu sıradan insanlar ancak Capcom buraya Jill’i de dahil etmekten geri kalmıyor.

Half Life: Alyx’ten anlatılan yaratıcı matematik dersi

Bir matematik öğretmeni, Corona virüsü esnasında kapanan okullardan sonra işini oyunda yürütmeye karar verdi. Öğretmen, kirli bir pencere üzerinde öğrencilerine geometri dersi işledi.

Jill Valentine, Direniş’te karşımıza çıkan tek tanıdık isim değil. Filmlerden ve oyunlardan alışık olduğumuz zombiler, ve tabii ki Mr. X gibi yaratıklar da olacak.

Jill Valentine

Ayrıca, yaşayanlar kısmına baktığımızda ise bazı karakterlerin geri döndüğünü görüyoruz. Bütün hayatta kalanları öldürmeye çalışan  Resident Evil ‘deki düşman Alex Wesker ve Umbrella Corporation ortağı Ozwell E. Spencer bu karakterler arasında yerini alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.