DOLAR 32,3740
EURO 34,9623
ALTIN 2.325,52
BIST 9.065,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Akıllı top Sphero Bolt satışa sunuldu!

10.09.2018
A+
A-

Sphero, Bolt modeli için “Bu cihazları eğlenmeniz için hazırlıyoruz fakat bu cihazda yapabileceğiniz çok daha karışık şeyler de mevcut” dedi.

Bolt modeliyle gelen özelliklere baktığımızda yeniden tasarlanabilir led gösterge paneli ilk bakışta dikkat çekiyor. Verdiğiniz komutlara göre üzerinde komutlar beliren led panel, ayrıca akıllı telefonlar üzerindeki uygulamasıyla istediğiniz bir şekle de dönüştürülebiliyor.

Su geçirmez yapısı ve çok daha dayanıklı dış kaplaması ile cihazı çok daha rahat şekilde kullanabiliyorsunuz. Bu sayede keyfiniz, cihaz üzerinde yaşanabilecek problemlerden dolayı bozulmuyor.

Malzeme geliştirmeleri dışında cihaza eklenen yeni sensörler, cihazla yapabileceklerinizi arttırıyor. Cihazın içinde dahili denge, hız, yön ve ışık sensörleri,  pusula, bluetooth ve kızılötesi modülülleri bulunuyor. Kızılötesi ile diğer Bolt cihazlarla da iletişim kurabilmeniz sağlanıyor. Cihaz üzerinde teknik olarak yapabileceklerinize baktığımızda şu özellikler dikkat çekiyor:

Sphero Edu uygulaması ile ister çizerek ister Java komutları oluşturarak cihazınıza yeni şeyler öğretin Renkli LED panelini istediğiniz gibi programlayın Diğer Bolt cihazlarla iletişim kurarak yeni hareketler deneyin Dahili pusula sayesinde Bolt cihazınızı istediğiniz bir hedefe otomatik olarak kilitleyin. Dahili ışık sensörü ile odanızın ışık durumuna göre robotunuza farklı kombinasyonlar denetin Uzun pil ömrüyle , tek seferde 2 saatten fazla kullanın

Kutunun içinde neler geliyor

Sphero Bolt Şarj istasyonu ve usb kablosu Çıkartmalar Hızlı başlangıç kılavuzu

Sphero Edu uygulaması, Andoid iOS, Android, Kindle, Mac, Windows ve Chrome üzerinde kullanılabilirken Sphero Play uygulaması da iOS ve Android üzerinde kullanılabilir. Cihazın fiyatı 149.99 dolar olarak belirlenmiş.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.