DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Refik Anadol, Las Vegas’ın Viral Olan Kulesi The Sphere Üzerinde Eserlerini Sergiliyor

07.09.2023
A+
A-

Alışılmadık yöntemlerle göz alıcı eserler ortaya koyan değerli sanatçımız Refik Anadol, çok sayıda önemli projede yer almış, önemli şirketlerle de eserlerini buluşturmuştu. Sanatçının birbirinden önemli mekanlarda gösterilen eserleri, dünya genelinde beğeni topluyor ve bu bağlamda sanatçı da başarıdan başarıya koşuyor.

Bu başarılara bir yenisi de bugün eklenmiş oldu. X (Twitter) hesabı üzerinden yaptığı duyuruda Refik Anadol, Las Vegas’ı 4 Temmuz’dan beri aydınlatan The Sphere’in ilk sanatçısı olduğunu duyurdu. Bu bağlamda sanatçının eserleri, dünya gündemine oturan bu devasa yapı üzerinde sergilenecek.

29 Eylül’de The Sphere, ziyaretçilere açılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.