DOLAR 32,5826
EURO 34,7975
ALTIN 2.513,17
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Redmi Note 9 Pro vs Mi Note 10 Lite Redmi Note 9 Pro vs Mi Note 10 Lite videosu ile hem Redmi Note 9 Pro özellikleri hem de Mi Note 10 Lite…

07.07.2020
A+
A-

ShiftDelete.Net olarak farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda bizlere uzun zamandır sorduğunuz 2 farklı telefonu karşı karşıya getirdik ve kullanıcıları bekleyenleri kendi deneyimlerimiz ile beraber anlattık. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Redmi Note 9 Pro’yu nereden alabilirim?

Redmi Note 9 Pro’yu buraya tıklayarak Hepsiburada üzerinden satın alabilirsiniz.

Redmi Note 9 Pro özellikleri ve bize sunulanlar

Redmi Note 9 Pro’nun ilk olarak tasarımına bakacak olursak, önü ve arkası Gorilla Glass 5 ile korunan bir cam ile geliyor. 209gram ağırlığındaki telefon, 8.8 mm kalınlığa sahip. Telefonun ekranı 6.67 inç büyüklüğünde. Bu ekran 1080×2400 çözünürlüğe sahip IPS LCD ekran ve ön kamera damla çentik şeklinde ekrana konumlandırılmış. Telefonun ekranı bu büyüklük ve çözünürlükle beraber 395 ppi değerine ulaşabiliyor.

Telefonun içerisinde işlemci olarak Snapdragon 720G işlemcisini görüyoruz. Bu 8 çekirdekli işlemci, telefonun performansında büyük rol oynuyor. Telefon genel olarak hızlı bir deneyim vaat ediyor. Bu işlemci ile beraber kullanıcılara 64 ve 126 GB depolama alanlarında 6 GB RAM sunuluyor.

Telefon arkada 4 ve önde 1 olmak üzere toplam 5 kamerası var. Akıllı telefonun ana kamerası 64 megapilsel çözünürlüğünde ve f/1.9 diyafram değerine sahip. Geriye kalan kameralardan geniş açılı kamera 8 megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.2 diyafram değerine sahip, makro kamera 5 ve son kamera olan derinlik algılayıcısı kamera da 2 megapiksel çözünürlüğe ve f/2.4 diyafram değerine sahipler. Ön kamera ise 16 megapiksel çözünürlüğünde, f/2.5 diyaframa sahip bir değer ile karşımıza çıkıyor.

Telefonun batarya tarafında ise 5020 mAh büyüklüğünde bir batarya ile karşımıza çıkıyor ve 30W gücünde bir adaptör ile şarj oluyor. Bu güç telefonu 1 saat içerisinde şarj edebiliyor. Bağlantı tarafında ise telefon Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0 ve NFC desteğine sahip.

Mi Note 10 Lite’ı satın almak isterseniz?

Xiaomi Mi Note 10 Lite’ı satın almak isterseniz buraya tıklayabilir, Hepsiburada üzerinden güvenle alabilirsiniz.

Xiaomi Mi Note 10 Lite özellikleri kullanıcılara neler sunuyor?

Xiaomi Mi Note 10 Lite, önü ve arkası Gorilla Glass 5 ile korunan bir cam ile geliyor. 204 gram ağırlığındaki telefon, 9.7 mm kalınlığa sahip. Telefonun ekranı 6.47 inç büyüklüğünde. Bu ekran 1080×2340 çözünürlüğe sahip AMOLED ve ön kamera damla çentik şeklinde ekrana konumlandırılmış. Telefonun ekranı bu büyüklük ve çözünürlükle beraber 398 ppi değerine ulaşabiliyor.

Telefonun içerisinde işlemci olarak Snapdragon 730G işlemcisini görüyoruz. Bu 8 çekirdekli işlemci, telefonun performansında büyük rol oynuyor. Telefon genel olarak hızlı bir deneyim vaat ediyor. Bu işlemci ile beraber kullanıcılara 64 ve 126 GB depolama alanlarında 6 GB RAM sunuluyor.

Telefon arkada 4 ve önde 1 olmak üzere toplam 5 kamerası var. Akıllı telefonun ana kamerası 64 megapilsel çözünürlüğünde ve f/1.9 diyafram değerine sahip. Geriye kalan kameralardan geniş açılı kamera 8 megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.2 diyafram değerine sahip, makro kamera 2 ve son kamera olan derinlik algılayıcısı kamera da 5 megapiksel çözünürlüğe ve f/2.4 diyafram değerine sahipler. Ön kamera ise 16 megapiksel çözünürlüğünde, f/2.5 diyaframa sahip bir değer ile karşımıza çıkıyor.

Telefon, batarya tarafında ise 5260 mAh büyüklüğünde bir batarya ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca telefon 30W gücünde bir adaptör ile şarj oluyor. Bu güç telefonu 1 saat içerisinde şarj edebiliyor. Bağlantı tarafında ise telefon Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0 ve NFC desteğine sahip.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.