DOLAR 32,4165
EURO 34,7855
ALTIN 2.399,97
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Redmi Note 8 ile çekilen fotoğraflar yayınlandı

26.08.2019
A+
A-

Redmi Note 8 serisinin 29 Ağustos‘ta duyurulduğu doğrulandı ve cihazlar hakkında halihazırda çok fazla bilgi bulunmasına rağmen resmi açıklamalarla detayları ortaya koymaya devam ediyor.

Weibo’daki son yayında Redmi, Note 8’in aynı zamanda Xiaomi CC9e ve en son Xiaomi Mi A3 akıllı telefonlara güç veren işlemci olan Snapdragon 665 işlemciden güç alacağını doğruladı. Aksine, Redmi Note 8 Pro’nun MediaTek’in Helio G90T işlemcisi ile geleceği de onaylandı.

Redmi Genel Müdürü Lu Weibing’in Weibo paylaşımı ile de neden Snapdragon 665 işlemciyi kullandığını açıkladı ve Redmi Note 8 ile çekilen birkaç fotoğrafı yayınladı. Nedenlerine göre, Qualcomm’un Snapdragon 665 işlemcisi, 14nm tabanlı Snapdragon 660 işlemciden daha küçük olan 11nm‘lik bir çip olacak. En yeni çip daha düşük güç tüketimine ve daha yüksek bir zekaya sahip.

Ayrıca, Snapdragon 665’in, Open GL ES’e kıyasla güç tüketiminde yüzde 20 azalma sağlayan Vulkan 1.1 API‘yi de desteklediğini belirtti. Snapdragon 665 işlemci Snapdragon 660’ın Hexagon 680 DSP’sine kıyasla daha iyi bir AI motoruna sahip. Son olarak Weibing, Redmi Note 8‘in Redmi Note 7‘den daha iyi fotoğraflar çektiğini ve pil ömrünün daha iyi olduğunu da iddia etti. Weibing aynı paylaşım içerisinde Redmi Note 8 ile çekilen birkaç kamera örneğini de paylaştı.

Örnekler, özellikle düşük ışıkta fotoğraf çekimi sırasında kameranın cesaretini vurgulamaktadır. Ayrıca, en yeni telefonun AI dört çekirdekli kurulumunda 48 Megapiksel birincil sensöre sahip olacağını doğruladı. Bir kamera çekimi Süper Gece modunu kullanırken, diğeri Uzun Pozlama kullanılarak çekilmiş.

Önümüzdeki günlerde yapılacak lansman ile yeni Note ailesi hakkında daha fazla bilgiye sahip olacağız ve sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.