DOLAR 32,5687
EURO 34,9734
ALTIN 2.424,93
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Realtor Global Rusya Emlak Fuarı’nda büyük ilgi gördü

17.11.2022
A+
A-

Gayrimenkul sektörünün en önemli buluşmalarından biri olan Moscow International Property Show, Rusya’nın Moskova şehrinde 12-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti. Dünyanın dört bir yanından uluslararası yatırımcıların katıldığı fuarın gündemleri arasında, Antalya başta olmak üzere yatırım fırsatlarının olduğu şehirler büyük ilgi gördü.

İtalya, İspanya, Yunanistan, Bulgaristan, Tayland, Büyük Britanya, Kıbrıs, Almanya ve diğer birçok ülkeden 80’den fazla yüksek nitelikli uzman ve geliştirici ve emlak şirketi temsilcisini tek çatı altında toplayan Moscow International Property Show’da, Realtor Global standı büyük ilgi gördü.

Fuarla ilgili açıklama yapan Realtor Global Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Ulaş Övençoğlu “Türkiye’de Antalya Rus yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. Aynı ilgiyi Moskova’da da canlı gördük. Fuara düzenli olarak katılıyoruz. Fuarların verimliliğine inanıyoruz. Buradan müşterilerimize hitap etme açısından, projelerimizi sunma, kendimizi tanıtma açısından oldukça verimli buluyoruz” dedi.

ANTALYA İLK SIRADA

Savaş nedeniyle Türkiye’de yatırımlarını artıran Rusların piyasaya etkisi ise sürdüğünü hatırlatan Övençoğlu, Temmuzda Rusların Türkiye’den konut alan yabancılar sıralamasında ilk sıraya çıktığını ve Rus ilgisiyle İstanbul’u tahtından indiren Antalya’nın yabancıların en fazla konut aldığı şehir olduğunu hatırlattı.

Farklı ülkelerden yatırımcıları ülkemize çekmeyi başardıklarını dile getiren Realtor Global Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Ulaş Övençoğlu, bu başarılarına yenilerini ekleyerek hızlı bir ilerleme kat ediyor. Çeşitli pazarlarda aktif rol oynayan firma, potansiyel yatırımcılara farklı projeleri keşfetme imkanı sağlayan güvenilir bir aracı konumuna yerleşti.

MOSKOVA OFİSİ AKTİF

Yıllardır Rusya pazarında aktif bir oyuncu olan Realtor Global Rusya-Moskova ofisi ile bölge ülkelerdeki hizmet ağını her geçen gün artırıyor. Küresel çaptaki gayrimenkul hizmetleri ile adından söz ettiren Realtor Global, genişlettiği kadrosu ile büyümeye devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.