DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Realme XT’nin resmi görseli sızdırıldı

27.08.2019
A+
A-

Kısa süre içerisinde kullanıcılara sunulacak yeni Realme XT hakkında birçok detay biliniyor olsa da tanıtım tarihi yaklaştıkça yeni özellikler de sızdırılmaya devam ediyor. Dün Realme’den gelen resmi teaser görüntüsü şirketin yeni amiral gemisi cihazını 4 Eylül’de Çin’de düzenleyeceği etkinlikle tanıtacağını ortaya çıkardı.

Geçtiğimiz saatlerde de Weibo’da yayınlanan bir paylaşım ile Realme XT’nin resmi render görüntüsü ortaya çıktı. 64 Megapiksel kameraya sahip telefon tasarımıyla da dikkatleri üstüne toplamayı başardı.

Realme XT‘nin resmi render görseli Snow White olarak adlandırılan degrade renkli beyaz bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Degrade geçişler arasında beyaz, mavi, pembe ve mor tonlarını barındırıyor. Cihazın arka sol üst köşesinde dikey bir dörtlü kamera kurulumu bulunuyor. Telefonun 64 Megapiksellik birincil lensinin çevresinde sarı renkli bir halka var.

Arkaya monte edilmiş parmak izi tarayıcısının görünmediği tasarıma göre Realme XT’nin bir ekran altı parmak izi tarayıcısının bulunduğu gözüküyor. Ancak, genel tasarım olarak Realme 5 Pro’ya oldukça benzer.

Realme XT’nin özellikleri hakkında somut bir bilgi mevcut olmasa da bir pop-up selfie kamera barındıracak. Bu pop-up kamera sayesinde tüm ekran kullanılabilecek. Beklenen işlemci şimdilik Qualcomm’un Snapdragon 730 işlemcisi olsa da beklenmedik bir değişiklik olabilir.

Fiyatı konusunda henüz net bir bilgi yok fakat önümüzdeki günlerde cihazın donanımsaltasarımsal ve fiyat etiketi tarafında tüm detaylara ulaşmış olacağız. Sızdırılan bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyor olacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.