DOLAR 32,8036
EURO 34,7732
ALTIN 2.506,80
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

realme Watch tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı Teknolojide önemli bir pazar alanı oluşturan zeki saatlere bütçe dostu yeni bir aza ekleniyor. İşte…

25.05.2020
A+
A-

Geçen hafta realme’nin 25 Mayıs’ta 8 yeni ürününü tanıtacağını duyurmuştuk. O gün geldi çattı ve realme’nin yeni zeki ürünleri ortaya çıktı. Bütçe dostu olarak lanse edilen realme Watch öncelikle şık ve sade görünüyor. 12 ayrı kadran görünümüne sahip olan akıllı saat, ne bütün kare ne de oval bir ekran tasarımına sahip. Köşeleri yuvarlanmış bir kare gibi görünüyor.

Renkli bir ekran ile karşımıza meydana çıkan zeki saat, dokunmatik ekran ile bizi karşılıyor. Mart ayında tanıtılan realme Band’in ardından realme Watch şirketin ikinci giyilebilir cihazı olarak biliniyor. 2.5D Corning Gorilla Glass 3 ile korunan saat, 320×320 piksel çözünürlüğe sahipken 1.4 inç renkli dokunmatik ekranı bulunuyor.

Saatin ekranında 323 ppi piksel yoğunluğuna yer veriliyorken aynı zamanda 10 öbür akort seviyesiyle karşımıza çıkıyor. realme Link uygulamasıyla birlikte akıllı saatlerin kadranlarını değiştirebiliyorsunuz. Gelecek günlerde ise 100 yeni saat kadranı uygulamaya eklenecek.

Zeki saat ile birlikte gelen özellikler aralarında kamera kontrolü ve müzik kontrolü yer alıyor. Zeki saat ile eşleştirilen zeki telefondan kontroller sağlanabiliyor. Kamera kontrollerinde akıllı saati bir deklanşör düğmesi olarak kullanabilirken bununla beraber müzik dinlerken de parçaları duraklatmayı, başlatmayı veya parçaları değiştirmeyi sağlıyor.

realme AIoT stratejisini zeki saat modelinde de sürdürüyor. Şirket, zeki saat modelini AIoT sisteminin merkezinde tutuyor ve gelecekteki bir geliştirme ile akıllı telefonu açmaya lüzum kalmadan aniden fazla AIoT cihazını realme Watch’a bağlantı kurmak olası olacak. Saatin öteki özellikleri arasındaysa, zeki bildirimler, IP68 sertifikasına sahip almak, yerleşik hatırlatma özelliği, uyku monitörü, meditasyon ve yürek atış hızını izlemeyi sağlıyor.

Kalp atış hızını ölçerken saatin 7 gün boyunca dayandığı söyleniyorken, o nitelik kapalıyken 9 gün aktif kullanım sunuyor. Bunu karşılamak içinse 160 mAh’lık bir batarya kullanılmış.

Akıllı saatin fiyatına gelecek olursak, saat şu an için 53 dolar civarında bir fiyat etiketine sahip.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.