DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Razer’ın yeni oyuncu telefonu oldukça iddialı geliyor!

11.09.2018
A+
A-
Uygun fiyatlı Asus ROG Phone geliyor!

Uygun fiyatlı Asus ROG Phone için çalışmalara başladığı ortaya çıkan Asus, yeni modeliyle oyuncuların gönlünü yeniden feth etmeye geliyor.

Oyuncular tarafından büyük bir merakla beklenen Razer Phone 2, bugün AnTuTu’da boy gösterdi. Yapılan performans testi sonucunda yeni amiral gemisi modelin, teknik özellikleri de bir kez daha gözler önüne serildi.

Testte ortaya çıkan Razer Phone 2, Samsung’un Galaxy Note 9‘unda bile yüksek puan aldığını görmekteyiz. Performans bakımından oldukça kaliteli bir deneyim yaşatacak olan yeni model, AnTuTu’da tam olarak 283,397 puan ile zirveye oynadı.

Ayrıca yapılan test sonucunda yeni modelin özellikleri de belli oldu. Oyuncuların yeni gözdesi olacak model, Snapdragon 845 işlemcisinden gücünü alıyor. Grafik birimi olarak Adreno 630 GPU ile gelecek olan modelde 8 GB‘lık bir bellek bulunuyor.

Razer Phone 2 özellikleri

Depolama kapasitesiyle de oyuncuların büyük bir beğenisi kazanacak olan model, 512 GB’lık hafıza seçeneğiyle teknoloji mağazalarındaki yerini alacak.

Hatırlayacağınız üzere bu ayın başlarında  Geekbench‘te listelenen oyuncu telefonu tek çekirdekte 2.026 puan almayı başardı. Çok çekirdekli teste ise yeni cihaz yeniden farkını konuşturarak, 8,234 puan aldığı gözlemlenmişti.

Her yönden oyuncular için özel olarak geliştirilen akıllı telefon, 2560 × 1440 çözünürlüğe sahip QHD bir ekran ile kullanıcılar ile buluşacak. Yeni modelin ekranının ise  120 Hz yenileme hızına sahip olması ön görülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.