DOLAR 32,3596
EURO 34,8026
ALTIN 2.397,41
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Rammstein grubun solisti Richard Kruspe ile Türk model Seray Öztürk aşk yaşıyor

20.07.2023
A+
A-

Rammstein grubun solisti Richard Kruspe ile Türk model Seray Öztürk aşk yaşıyor. İşte detaylar…

Rammstein grubunu kuran dünyaca ünlü Alman müzisyen Richard Kruspe’nin model Seray Öztürk ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Bir süredir birlikte olan çifti paylaşımları ele verdi. Aynı zamanda avukat da olan model, geçtiğimiz günlerde sevgilisinin Almanya’daki konserine gitti.

Alman sanatçı, konser esnasında sevgilisinin olduğu yer sık sık eliyle işaret etti.

O anı Instagram’dan paylaşan Öztürk, “Küçükken o benim çocukluk aşkımdı görünüşe bakılırsa şimdi ben onun… Konser sonrası, ‘Dakikalarca elimle seni gösterdim görmedin mi?’ diye yazdı.

 

Model, sahne sonrası sevgilisi Kruspe’nin kıyafetiyle poz vererek, “İnanamıyorum bana favori kıyafetini verdi hiç üstünden çıkarmadığı… Kimseye yapmazmış. Bir de bana çiçek hediye etti tatlış” notunu düştü.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.