DOLAR 32,5575
EURO 34,9339
ALTIN 2.440,45
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Rachel Araz’ın adını ‘soğan’ koydular!

28.08.2021
A+
A-

Sosyetik güzel Rachel Araz, son dönemin dikkat çeken sosyal medya fenomenlerinden oldu.

Sabah Gazetesi’nden Merve Yurtyapan’ın haberine göre geçtiğimiz aylarda sosyal medyada eşiyle bir canlı yayın yaptıklarını söyleyen Araz, burada hiç beklemediği bir durumun yaşandığını da sözlerine ekledi.

Sosyetik güzel, canlı yayında eşiyle aralarında geçen diyaloğu şöyle anlattı:
“Eşimi sosyal medyadaki paylaşımlarımda yer almaya zor ikna ediyorum. Ayda yılda bir kere olur. O da çok zorladığımda. Böyle şeyleri hiç sevmiyor. Bir gün yayında eşimle konuşuyorduk. Daha önce bana hiç söylemediği bir şeyi pat diye orada söyleyiverdi. Beni soğana benzetti. ‘Seni, katman katman olan ve cücüğüne yaklaşınca iyi kalbini, iyi niyetini gördüğümüz, herkesi saran bir soğana benzetiyorum’ dedi. Sonra etrafımda bunun esprisi döndü. Bana, soğan diye ad taktılar.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.