DOLAR 32,4009
EURO 34,7448
ALTIN 2.400,09
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Quick Charge 4 destekleyen telefonlar hangileri?

18.03.2018
A+
A-

Qualcomm tarafından geliştirilen her üst düzey mobil yonga seti hızlı şarj desteği ile birlikte geliyor. Şirket zaman içinde hem işlemcilerini de hem hızlı şarj teknolojisini geliştirdi. Qualcomm’un en yeni yonga setleriyle donatılmış akıllı telefonlar Quick Charge 4.0 / 4.0 + ‘yı destekliyor.

Qualcomm yeni Quick Charge teknojiisi ile uyumlu cihazların listesini yayınladı. Listede en az birkaç cihaz bulunması gerekirken sadece bir telefonun yer alması hayal kırıklığı yaşatıyor. Qualcomm’un en hızlı şarj teknolojisini destekleyen tek akıllı telefon Razer Phone.

ZTE Nubia Z17, Qualcomm tarafından gözden kaçırılmış gibi görünüyor. Bu listeye yıl sonuna kadar bir kaç cihaz daha eklenebilir. LG’nin yeni amiral gemisi G7’nin de Quick Charge 4 desteği ile geleceği tahmin ediliyor.

Quick Charge 3 ile kıyaslandığında, bu teknoloji % 20 daha hızlı ve % 30 daha verimli. Bu teknolojiyi destekleyen telefonlar sadece 5 dakika şarj ile 5 saat kullanılabiliyor.

:: Hızlı şarj teknolojisinin gelişimi hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.