DOLAR 32,5691
EURO 34,7564
ALTIN 2.492,34
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Çerçevesiz Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri belli oldu!

17.10.2018
A+
A-

Xiaomi’nin yaklaşmakta olan yeni amiral gemisi Mi Mix 3 hakkında her geçen dakika yeni bir gelişme yaşanmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere dün yaşanılan son gelişme ile Mi Mix 3 ile ilgili, Xiaomi’nin sözcüsü Donovon Sung‘un Twitter paylaşımında önemli bir ipucu vermişti.

Mate 20 Pro performans test sonuçları nasıl?

Huawei’nin yeni amiral gemisi Mate 20 Pro performans test sonuçlarında nasıl? Kirin 980’li Mate 20 Pro performans test sonuçları ve iPhone Xs Max, instagram haber Note 9 ve bir önceki model ile kıyaslaması haberimizde!

Yapmış olduğu paylaşım ile birlikte 5G ve 10G  ibareleri ile oldukça merak uyandıran sözcü, hayranlarını oldukça heyecanlandırmıştı. Son paylaşılan raporlara göre Mix 3 5G teknolojisine ve 10 GB RAM kapasitesine sahip olacağı belirtiliyordu.

Bugün yaşanılan gelişmeyle Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri resmiyet kazandı. Şirket tarafından yapılan açıklama ile birlikte Mix 3‘ün 10 GB RAM ve 5G teknolojisine sahip olacağı doğrulandı.

Her yönden ilklerin telefonu olacak olan Mix 3, ilk 10 GB RAM’lı ve 5G’li telefon olarak tarihe adını yazdıracak. 25 Ekim Perşembe günü Çin’in başkenti Pekin’de lanse edilecek olan Mix 3, 10 nm fabrikasyon süreci ile üretilen Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak.

Oppo Find X ile karşımıza çıkan kızaklı kamera yapısı ile oldukça dikkat çekecek olan Mix 3’de ayrıca 3 boyutlu yüz tanıma teknolojisine sahip olacak.

Akıllı telefon pazarındaki tüm dengeleri bozacak olan Mix 3 oldukça iddialı geliyor. Peki, siz Xiaomi’nin yeni amiral gemisinde hangi özellikleri bekliyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından aktarabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.