DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Putin bırakacak mı?

29.02.2020
A+
A-

Stalin’den sonra en uzun süre iktidarda kalan Putin’in görev süresi, dördüncü döneminin biteceği 2024’te sona erecek.  Putin Ocak’ta köklü anayasa değişiklikleri önermişti. Bu değişikliklerin sonucunun ne olacağı henüz bilinmiyor ancak birçok uzman, Putin’in bir şekilde iktidarda kalacağını düşünüyor.

Dublör iddiaları

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, güvenliği için dublör kullandığı iddialarını reddetti. Putin iddialarla ilgili olarak, “Çeçenistan savaşı sırasında teklif edildi, kabul etmedim” dedi.

BBC Türkçe’de yer alan habere göre eski bir KGB ajanı olan 67 yaşındaki Putin, Rus TASS ajansından Andrei Vandenko’yla mülakatında internette Rus liderle ilgili olarak arama yapılırken en fazla “Putin’in dublörü”, “Putin’in dublör kullandığının kanıtı” gibi sözcüklerin kullanıldığını anımsatarak “Siz gerçek misiniz?” diye sordu.

“Teklif edildi ama reddettim”

Bu soruya “Gerçeğim” diye yanıt veren Putin, 1999-2000 yıllarındaki Çeçenistan savaşına gönderme yaparak “Bu fikir, terörle savaşımızın en zor döneminde ortaya atıldı. Ama her defasında reddettim” diye konuştu. Putin, Çeçenistan savaşı sırasında birkaç kez bölgeyi ziyaret etmişti.

2000 yılından beri iktidarda olan Putin’in dublör kullandığı iddiası uzun bir süredir en fazla konuşulan komplo teorileri arasında yer alıyor.

TIKLA BORSADA DÜŞÜK KOMİSYONLA İŞLEM YAPMAYA BAŞLA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.