DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

PUBG’nin satış rakamları açıklandı! İşte rakamlar 3 yıl önce piyasaya sürülen PUBG, satış rakamları ile gündeme geldi. Bu yapım için açıklanan rakamlar…

15.07.2020
A+
A-

Bluehole tarafından geliştirilen ve hayatta kalma oyunu olarak da bilinen bu yapım, Call of Duty: Warzone ve Fortnite gibi rakipler ile rekabet ediyor. Geliştirici şirket, 2 yıl önce PUBG’nin 50 milyon adet satış barajını geçtiğini açıklamıştı.

Geçen ay bu oyunun PC sürümüne C4 bombası ekleyen Güney Kore merkezli firma, PUBG’nin aksiyon seviyesini yükseltmek adına böyle bir projeye imza attı. Bluehole; PC, Xbox One ve PlayStation 4 için piyasaya sürülen PUBG’nin bugün itibarıyla 70 milyon adet satış barajını geçtiğini belirtti.

Kısa bir süre önce Ubisoft’un Hyper Scape isimli Battle Royale oyununu tanıttığını görmüştük. Buradan hareketle PUBG’nin işi zorlaşıyor diyebiliriz. Zira Fransız şirketin oyunu şu an herkes tarafından denenebiliyor.

Call of Duty: Warzone cephesi ise 200 kişilik oyun modunu eklediğini duyurmuştu. Önümüzdeki günlerde bu tarz oyunların arasındaki rekabet daha da kızışacak gibi duruyor. Son olarak PUBG’nin Xbox Game Pass ve Google Stadia Pro için yapılan kampanyalardan ne kadar destek aldığı bilinmiyor.

Sizce 2021 yılı hangi oyunun yılı olur? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.