DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

PUBG Mobile’da Ücretsiz UC Kazandıran Uygulama: PubCode PRO

03.05.2022
A+
A-

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından birisi olan PUBG Mobile, oyunculara karakterlerini ve silahlarını diledikleri gibi özelleştirme imkânı sunuyor. Fakat bu özelleştirme seçeneklerinin pek çoğu, gerçek para karşılığında satın alınabilen oyun içi para birimi UC ile edinilebiliyor. İşte burada gerçek para harcamak istemeyen oyuncuların yardımına bir uygulama koşuyor.

PUBG Mobile oyuncularının uzun süredir gerçek para harcamadan UC kazanmalarını sağlayan UC Kazan uygulamasının geliştiricileri, PubCode PRO – UC Kazan adlı yeni UC kazanma uygulamalarını yayımladı. Bir önceki uygulaması 1 milyondan fazla indirilen yeni UC Kazan uygulaması, aynı çalışma mantığıyla oyunculara UC ödülü dağıtıyor.

Uygulamanın detaylarını son videomuzda da bulabilirsiniz

PubCode PRO’da nasıl ücretsiz UC kazanılır?

pubg ücretsiz uc

PubCode PRO uygulamasını cihazınıza yükleyip kullanmaya başlayarak saatte bir loot topluyor ve coin biriktiriyorsunuz. Daha sonra kazandığınız bu coinleri kullanarak coin miktarınıza göre istediğiniz kadar UC talep edebiliyorsunuz. Örneğin uygulamada 490 coin karşılığında 28 UC, 690 coinle 55 UC ve 790 coinle 60 UC talep edebiliyorsunuz.

Kazandığınız coinlerle talep ettiğiniz UC, PUBG oyuncu adınızı yazarak yaptığınız talebin ardından en geç 1 gün içinde hesabınıza aktarılıyor. Uygulamada saatlik bonuslar yerine daha hızlı coin kazanmak isterseniz coin çarkını çevirebilir, reklam izleyebilir veya size verilen görevleri yapabilirsiniz.

PubCode PRO güvenli mi?

pubg mobile bedava uc

PubCode PRO, herhangi bir şekilde oyuna giriş yaparken kullandığınız e-posta adresinizi ya da şifrenizi talep etmiyor. Dolayısıyla uygulama, PUBG hesabınızın çalınması gibi bir risk barındırmıyor. Kazandığınız coinleri UC’ye dönüştürürken yalnızca oyuncu adınızı vermeniz yeterli oluyor.

PubCode PRO uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz: PubCode PRO – UC KazanİNDİR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.