DOLAR 32,2588
EURO 35,0619
ALTIN 2.467,59
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

PUBG Mobile’da kazanmanın 10 yolu: Öldüren hatalar

30.05.2020
A+
A-

“En iyi PUBG Mobile taktikleri 2020: İkinci Bölüm” olarak da adlandırabileceğiniz bu içerikte daha önce yapmış olduğunuz veya hâlihazırda yaptığınız hatalara denk gelebilirsiniz. Bu Nedenle kendinizi geliştirme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Yapılmaması gereken hataları da bir taktik olarak görebilirsiniz. Zira ara sıra uygulanmaması gereken taktiklerin de haberdar elde etmek gerekiyor. Bu bağlamda yeni oyuncuların en sık yaptığı birincil hatadan bahsedelim: Ölmekten fazla korkmak.

Eğer bu evrende yeniyseniz kuşkusuz ölmekten korkmamalısınız. Siz bu aşamada bir öğrencisiniz. Unutmayın ancak bugün en iyi olarak anılan oyuncular, sizden çok daha pozitif hata yaptı. Onları bu noktaya getiren faktör ölümden korkmamaktı.

PUBG Mobile’ı öğrenmek için yeni stratejileri denemekten çekinmeyin. 10 tane strateji deneyip hepsinde başarısız olabilirsiniz. Kendinizi hatalarınızdan ders alarak geliştirebilirsiniz. Bu sebepten ötürü ölmeyi göze alın.

Başarısızlıklarınızı çözümleme edin ve niçin öldüğünüzü anlayın. Böylece yaptığınız bir hatayı bir daha tekrarlamazsınız ve ölmezsiniz. PUBG Mobile’da en iyilerin aralarında yer olmak istiyorsanız kendi taktiklerinizi geliştirmelisiniz.

Sizin için yararlı olan taktiklerinizi bir kenara anekdot edin. Bu taktikleri her maçta eksiksiz bir şekilde uygulamaya çalışın. Buna ilave olarak tasarladığınız planların başarı oranlarını tespit edin. Rastlama bitene dek çimlerde pusmayın.

Oyunda eksik vefat etmek seslenmek iyi olmak aramak değildir. PUBG Mobile’ın size sunduğu tüm deneyim fırsatlarını kendi başınıza edinmelisiniz. Aksiyondan katiyen kaçmayın. Icabında daima ölün. Bu yolda en iyi olmanın sırrı ölmekten korkmamaktır.

Uyumlu bir şekilde pratik yapmanın sizi mükemmelleştireceğini söyleyebiliriz. Deneyimsiz bir oyuncunun birincil hedefi deneyim almak olmalıdır. Maç kazanmayı hedeflemeden önce öğrenmeyi hedeflemelisiniz.

Herkesten uzak durmak

Bu hata, ölmekten korkan oyuncuların istemsizce yaptığı bir hatadır. Oyuncuların birbirleri ile çatışmadığı bir yerde puan kazanmak imkânsızdır. Buna ek olarak kimsenin olmadığı yerlerde sonsuz olmak da yardımsever bir strateji değildir.

PUBG Mobile’da bulunan silahlar tıpkı bir para gibidir. Zorunlu ve geçerli aniden kullanılmadığı takdirde hiçbir işe afacan. Herkesten uzak durarak bu silahları kullanmayı öğrenmek yalnızca bir hayalden ibarettir.

Bu hatayı yapmanın öldürücü olmadığını düşünüyorsanız elbette yanılıyorsunuz. PUBG Mobile’da tecrübe kazanmadan ilerlemenin mümkün olmadığı son derece sarihtir. Sadece aksiyonun bol olduğu alanlarda çabuk olmayı öğrenebilirsiniz.

Stresin ve ölme riskinin yüksek olduğu yerlerde tez bir şekilde hareket etmeyi öğrenmek sizin reel bir profesyonel olmanızı sağlar. Süratli olmayı öğrenmek namına ölmeyi göze almalısınız. hata yapmak ve vefat etmek bu oyunun doğasında var.

Herkesten uzaktan durarak gelişemezsiniz. Bu sebepten ötürü şimdiye değin hakkında konuştuğumuz hatalar birbiri ile ilk elden ilişkilidir. Oyuncu ve rekabetçi ruhunuzun ölmesini istemiyorsanız bu tavsiyelerimize kulak vermelisiniz.

Bunların dıştan her maçta “Kırmızı Alan” olarak adlandırılan yerden kaçmaya kastetmek bıktırıcı olabilir. Bu bölge genelde oyuncuların kalabalık olduğu yerlere yakın oluyor. O karmaşada birçok kişiyi öldürebilirsiniz. Kısacası oyun sizi aksiyona çağırıyor.

Ufak haritayı denetleme etmeyi hatırından çıkmak: Kırmızı Alan

PUBG Mobile’da haritayı gözden geçirmek seslenmek, oyunu denetlemek demektir. “Güvensiz Alan” olarak da adlandırılan ve bir oyuncunun ölümcül hasar almasına sebep olan bu bölgelerden firar etmek için haritayı her zaman denetleme etmelisiniz.

Haritayı teftiş etmenin bir öteki yararı ise varsayım gücünü artmak ile ilgilidir. Profesyonel oyuncular mini haritayı daima teftiş eder ve güvensiz alanların yerini önceden varsayım ederek ölmekten kurtulur.

Bu unutkanlığı yenmeyi başarırsanız ve her maçta mini haritaya düzenli bir şekilde bakarsanız bu alanların nerede belirdiğine dair sağlam fikirlere sahip olursunuz. Bu Nedenle herkesten önce davranıp kendinizi koruyabilirsiniz.

Sizin için ek bir tavsiyemiz daha var. Eğer bir sonraki tehlikeli alanın nerede belireceğini varsayım edemiyorsanız enerji içeceğinizi kullanın ve ilgili alan belirdiği anda oraya doğru koşun ya da yakınınızda bir otomobil varsa onu kapın.

PUBG Mobile oynamak antrenman yapmamak çağrıda bulunmak değildir

Yeni oyuncuların bazıları, daha PUBG Mobile hakkında hiçbir bilgiye sahip değilken sıralamaların belirlendiği karşılaşmalarda süre geçiriyor. Bu karşılaşmalarda yer alan oyuncuların birçoğu yeni oyuncuların geçtiği yollardan geçen kişilerdir.

Bu oyunda acemi olan bir oyuncunun PUBG Mobile’ın ayarları hakkında data sahibi olması gerekir. Buna ilave olarak oyunun varsayılan olarak sunduğu ayarların kullanılması zorunlu değildir. Bu iki husus son derece önemlidir.

Bu bağlamda antrenman yapmayan bir oyuncunun PUBG Mobile’da iyi ve başarılı bir oyuncu olabilmesi muhtemel değildir. Oyunda yer alan silahların, araçların ve oyun ayarlarının kişiselleştirilmesi verimliliği artırmaktadır.

Yeni oyuncuların antrenman yapmaması çağrıda bulunmak, sürekli bir şekilde öldürüleceği anlamına gelmektedir. Zira bu oyuncuların hepsinde kişiselleştirilmiş ayarlar bulunmaktadır ve bu kişiler oyuna hakimdir. O yüzden yeni oyuncuların böyle karşılaşmalarda devamlı bir şekilde kolaylıkla öldürülmesi normaldir.

Counter-Strike oyuncularının çok iyi bildiği bir konu vardır: Tabanca ile bir bono kurabilmek. Elinizde belki en kuvvetli silah olmayabilir lakin bu sizin başarısız olacağınız anlamına gelmez. Kullanmasını en sevdiğiniz silah sizin en zinde silahınızdır.

Düzenli bir şekilde pratik yaptığınız takdirde tüm silahları, bütün araçları ve bütün oyun ayarlarını öğrenebilirsiniz. Böylece oyunda sizi başarıya ulaştıran faktörlerin farkına varırsınız ve vakit kazanırsınız.

1 2 3
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.