DOLAR 32,2612
EURO 34,7113
ALTIN 2.401,07
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C

PUBG Mobile için yeni Erangel haritası geliyor

29.08.2020
A+
A-

PUBG Mobile Campus Championship 2020’yi tanıttıktan sadece bir hafta sonra, oyun hakkında yeni haberler ortaya çıktı. Oyun yeni Erangel haritası ile birlikte dokularda daha gerçekçi görünüm, grafik efektlerinde ve yıldırımlarda iyileştirmelerle birlikte gelecek.

Oyunun tutkunları tarafından oldukça sevlien Erangel haritası, yenilenecek arayüzü ile birlikte daha iyi bir oyun deneyimi sunacak. Mylta Power, eklenen yediden fazla depo ile tamamen değişecek ve her zamankinden daha korkutucu hale gelecek. Askeri Üs veya Konak gibi yerler de taktiksel değişikliklere uğrayacak.

Bu detayların yanında aynı zamanda yeni Erangel haritası, taktiksel avantajlar elde etmek için birçok fırsat da sunacak. Çitlerden barikatlara, oyuncular çok dikkatli olmalı ve eskisinden daha hızlı tepki vermesi gerekiyor çünkü düşmanlar birdenbire ortaya çıkabilir.

A new era of @PUBGMOBILE is coming, featuring an overhaul of the Erangel map and a bold new look.

Check out the exclusive sneak peek here. https://t.co/ZmcDm6zKQR

— App Store (@AppStore) August 28, 2020

 

Oyuncular, PUBG Mobile Patch 1.0‘da sunulacak grafik özellikleri oyun deneyimini üst seviyeye taşıyacak. Duman efektlerinden, patlamalara kadar genel görünümde iyileşmeler sunacak yeni güncelleme, daha gerçekçi yüzey görünümü de sunacak.

Bunların yanı sıra binalar ve çim artık daha gerçekçi ve karakter modelleri daha iyi gölgelendirme ve animasyonlara sahip olacak. Yeni Erangel haritası, 8 Eylül’de PUBG Mobile Patch 1.0 ile sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.