DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

PUBG Mobile için gelecek yeni oyun haritası tanıtıldı!

05.08.2020
A+
A-

Ağustos ayının başında bir videoda görünmesinin ardından The Ancient Secret, dikkat çekmiş ve oyunseverleri heyecanlandırmıştı. Burada piramitlere gönderme yapan yeni oyun modu için yayımlanan Library Map de benzer bir gizemi içinde barındırıyor.

Gizemli eski uygarlık temasıyla karşımıza çıkan PUBG Mobile, oyunculara yepyeni oyun içi etkinlikler, özel ödüller ve farklı bir evren sunuyor. Yeni sunulan harita ile birlikte Team Gun adı verilen oyun geliyor.

Şu an için bazı kullanıcılara sunulan bu yeni oyun modu ile birlikte, Miramar ve Erangel haritalarında da Ancient Secret binası görülebiliyor ve oynanabiliyor. Devasa büyüklükte iki katlı olarak konumlandırılan piramit yapısının içine girildiğinde gizemli detaylar ile karşılaşılıyor.

Oyun aynı zamanda kıyafete özel lobi ifadeleri, özel giriş ifadeleri, bulmacalar ve mini oyunlar ile daha da eğlenceli hale geliyor.

Team Gun oyunu ise PUBG Mobile‘da yer alan ilk iç mekân haritasında oynanabiliyor. Arena modu başlangıç silahlarıyla 4’e 4 oyun sunuyor. Oyuncular rakiplerini avladıkça, silahları yavaş yavaş yükseliyor, tıpkı CS: GO’daki Ölüm Maçı gibi. Team Gun oyunu her hafta sonu cumadan pazar gününe kadar oyuncuların oynayabileceği şekilde sunuluyor.

PUBG Mobile Library Map ile oyuncular farklı bir evrene ışınlanıyor. Güncelleme yakında tüm oyuncular için sunulacak deniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.