DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Honor akıllı telefonlar Türkiye’ye geliyor!

21.02.2018
A+
A-

Geçtiğimiz ay düzenlenen CES 2018‘de 8 farklı ödül almayı başaran ve bizim de View 10 modeline yakından bakma şansı bulduğumuz markanın, daha önceleri Türkiye üzerinde resmi satış desteğine sahip değildi. Ama Çin’deki büyüme hacmini dünya geneline yansıtan firma artık Türkiye’de resmi satış yapacak.

Şirketin Türkiye pazarına girmesiyle ilgili olarak konuşan Honor Global Başkanı George Zhao şunları söyledi:

“Honor gibi, Türkiye fırsatlarla dolu ve potansiyeli yüksek bir ülke. Yeni ürün ekosistemimizle Türkiye pazarına resmi olarak giriş yaptığımızı duyurmaktan heyecan duyuyorum. En iyi ürünlerimizi ve marka deneyimimizi rekabetçi bir fiyat seviyesinde pazara sunacağız ve Türkiye’deki gençler için güçlü bir alternatif olacağız. ”

Marka daha önceleri Avrupa ve Kuzey Amerika pazarlarına adım atmış ve bu bölgelerde istediği büyümeyi yakalamıştı. Şimdiyse sıra Türkiye ve Türk kullanıcılarda gibi görünüyor.

:: Bu girişim hakkında sizin de düşüncelerinizi alalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.