DOLAR 32,3835
EURO 35,0525
ALTIN 2.326,19
BIST 9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

2000 TL – 3000 TL arası Xiaomi akıllı telefonlar Bu yazıda 2000 TL ile 3000 TL arası Xiaomi akıllı telefonlar yer alıyor. Uygun fiyatlı akıllı telefonların…

20.07.2020
A+
A-

2018 yılının aralık ayında piyasaya sürülen Xiaomi Mi Play, mobil oyunlar ile vakit geçirmeyi sevenler için üretildi. Ekran büyüklüğü 5.84 inç olan bu modelde IPS LCD ekran paneli mevcut.

Ekran çözünürlüğü 1080 x 2280 olan bu 2 yıllık akıllı telefonun ağırlığı 150 gram. Kendisinin depolama alanı 256 GB’a kadar yükseltilebiliyor. Ayrıca Mi Play’in boyutları da şu şekilde: 147.8 x 71.9 x 7.8 mm.

Micro SD teknolojisini destekleyen bu mobil oyun telefonu, işletim sistemi konusunda Android 9.0 yazılımından güç alıyor. 3000 mAh’lik bir bataryadan beslenen Mi Play’de parmak izi okuyucusu bulunuyor.

4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olan bu modelde toplam 3 adet kamera bulunuyor. Bu kameralardan iki tanesi arka tarafta yer alırken bir tanesi de ön tarafta yer alıyor.

Ayrıyeten bu cihazda MediaTek MT6765 (Helio P35) işlemcisinin bulunduğunu da belirtelim. Bu işlemcide 2.3 GHz hızında çalıştırılan 4 adet çekirdek ve 1.8 GHz hzında çalıştırılan 4 adet çekirdek olmak üzere toplam 8 adet çekirdek bulunuyor.

Bu çekirdekler, ARM Cortex-A53 mimarisini kullanıyor. Mi Play, oyunlar konusunda ihtiyaç duyduğu grafiksel gücü PowerVR GE8320 ünitesinden alıyor. Peki kendisinin kamera özellikleri nasıl?

Mi Play’in ana kamerası 12 Megapiksel çözünürlüğü eşliğinde hizmet veriyor.  Bu kamera, otomatik odaklama özelliği ile donatıldı. Ön kamerası 8 Megapiksel olan bu cihazın ikincil kamerası ise 2 Megapiksel çözünürlüğe sahip.

HDR, yüz algılama, yapay zekâ iyileştirici ve portre modu gibi kullanıcıların çok sevdiği özellikler bu telefonda mevcut. Buna ek olarak bu telefonda yer alan ve 3.5 mm kalınlığında olan bir ses çıkışı da kullanıcılara hizmet veriyor.

Ekran – gövde oranı yüzde 79.67 olan Mi Play’in ekranı Full HD teknolojisi tarafından destekleniyor. Piksel yoğunluğu 432 PPI olan bu akıllı telefon, çentikli ve çerçevesiz bir ekran ile birlikte raflardaki yerini aldı.

Xiaomi Mi Play fiyatı

Xiaomi Mi Play hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız aşağıda yer alan ve Hepsiburada.com için hazırlanan logoya tıklayabilirsiniz. Bu telefonu şu anda 2099 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

20 Temmuz 2020 tarihli güncelleme: Şu anda bu modelin Xiaomi Türkiye garantili hâli Hepsiburada’da bulunmaktadır. Kendisinin fiyatı 2399 TL olarak güncellendi. Bağlantı adresi güncellenecektir.

Xiaomi Redmi Note 7

5 Mart 2019 tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulan Xiaomi Redmi Note 7, bazı kullanıcılara göre tam bir fiyat – performans ürünü olarak hizmet veriyor. Ekran boyutu 6.3 inç olan bu akıllı telefonun ekran çözünürlüğü 2340 x 1080 piksel.

Redmi Note 7 için üretilen ekranda Full HD Plus teknolojisi mevcut. IPS LCD mimarisi ile üretilen bu ekran, 19.5:9 formatına göre tasarlandı. Ayrıca bu cihazın 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza ile donatıldığını belirtelim.

4000 mAh’lik bir bataryadan beslenen Redmi Note 7, bir özçekim (selfie) kamerasına sahip. 13 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan bu kameraya 2 adet kamera daha eşlik ediyor: 48 Megapiksel ana kamera ve 5 Megapiksel ikincil kamera.

Ağırlığı 186 gram olan bu cihazın depolama alanı 256 GB’a kadar yükseltilebiliyor. Ayrıca boyutları 159.2 x 75.2 x 8.1 mm olan bu cihaz, micro SD kart teknolojisini kullanabiliyor.

Hızlı şarj desteği ile dikkat çeken Xiaomi Redmi Note 7, kendi kutusundan Android 9.0 işletim sistemi ile birlikte çıkıyor. Portre modu, HDR özelliği, panoramik çekim modu, yüz tanıma sistemi, gece çekim desteği gibi kamera özellikleri de kullanıcıların hayatını renklendiriyor.

Hızlı şarj desteği sayesinde 2 saat içinde tamamen dolabilen bir batarya eşliğinde sunulan bu telefonun ekranı Corning Gorilla Glass 5 tarafından korunuyor. Suya ve toza karşı dayanıklı olan Redmi Note 7, çerçevesiz bir tasarıma sahip.

Bu telefona Qualcomm Snapdragon 660 işlemcisi güç veriyor. Bu işlemcide toplam 8 adet çekirdek bulunuyor. Bu çekirdeklerden 4 tanesi 2.2 GHz hızında çalıştırılıyor. Diğer dört tanesi ise 1.8 GHz hızı eşliğinde hizmet veriyor.

Daha önce ShiftDelete.Net tarafından incelenen bu telefon hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız aşağıda yer alan bağlantı adresine tıklayabilirsiniz. Dilerseniz 1 yaşında olan Redmi Note 7 için biçilen fiyata bir göz atalım.

Redmi Note 7 inceleme!

Redmi Note 7 inceleme videosu ile karşınızdayız. Yakın zaman önce kutusundan çıkardığımız uygun fiyatlı Redmi Note 7 özellikleri neler? Bu videoda merak edilen her soruya yanıt veriyoruz. İyi seyirler…

Xiaomi Redmi Note 7 fiyatı

Aşağıda yer alan ve Hepsiburada.com için hazırlanan logoya tıkladığınızda 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip olan Redmi Note 7 ile karşılacaksınız. Ayrıca kendisinin 4 GB RAM ve 6 GB RAM olmak üzere iki farklı modeli daha var.

Bu listede bünyesinde 64 GB depolama alanını barındıran modele de yer vermedik. Hatırlanacağı üzere RAM ve depolama alanı gibi özelliklerin artması demek, fiyatların artması anlamına geliyor. Size önerdiğimiz modelin fiyatı 2129 TL. 

20 Temmuz 2020 tarihli güncelleme: Şu anda bu modelin Xiaomi Türkiye garantili hâli Hepsiburada’da bulunmaktadır. Kendisinin fiyatı 2649 TL olarak güncellendi. Bağlantı adresi değiştirilecektir.

1 2 3 4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.